Bildegalleri

Flotte boliger med i San Pedro Pinatar, snart innflyttingsklare!

Kart med kartnålSan Pedro del Pinatar, Costa Calida
PrisantydningEUR 179 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
66 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Flotte og moderne leiligheter ligger ved siden av salt lagunen i kystbyen San Pedro del Pinatar. Disse leilighetene ligger i fire etasjer, omgitt av et stort felles svømmebasseng. Hver leilighet har to doble soverom (ett med eget bad), to bad, fullt utstyrt moderne kjøkken med frokostbar, åpen stue / spisestue, overbygd terrasse til forsiden (1. etasje) eller stor takterrasse ( i toppetasjen) og off-road parkering. 
Eiendommen ligger i et rolig område, ligger nært Las Salinas, hvor du kan få helsebad på stranden ved "Los Lodos", det er et veldig viktig naturområde i Spania. Fra dette komplekset via en kort, hyggelig spasertur, har du tilgang til strendene i Mar Menor, berømt for sine terapeutiske mudderbad. 
Også i umiddelbar nærhet finner du alle fasiliteter som restauranter, kjøpesentre, samt mange andre attraksjoner for å nyte denne vakre delen av kysten. Området tilbyr også et bredt spekter av sportsaktiviteter og sesongmessig vannsport, samt et Thalassoterapi-basseng og spa, og en rekke golfbaner. i nærheten. Murcia lufthavn ligger bare 30 minutters kjøring unna.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. 

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Adkomst/Tomteforhold

Eiendommen er lett tilgjengelig via N-332 riksvei og motorveien AP-7, og ligger bare en kort kjøretur fra både Alicante og Corvera Murcia flyplass

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
I disse korona tider da det jo for de fleste er begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, om ønskelig, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video fra prosjektet, etc. 

 

Innhold

2 soverom og 2 bad. Terrasse 12m2
pre-installert A/C, felles basseng.

Disse rekkehusene finnes også med takterrasse på 62m2 Priser fra 199 000€ 

Ferdigstillelse mai-2024 ( som det ser ut nå vil de være ferdig tidligere)

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

Nybygg i moderne stil.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode320844306
Sist endret23. sep. 2023 08:55
ReferanseBelich

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.