Bildegalleri

Domaine de Capitelles

SOLGT Meget pen enebolig med tre terrasser, garasje og to p-plasser Huset ligger innenfor Domaine de Capitelles i Fitou

Fitou, Languedoc Roussillon
PrisantydningEUR 315 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
90 m²
Byggeår
2007
P-plasser
3

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Fitou, en hyggelig landsby i Languedoc-Roussillon (Occitanie), mest kjent for sin gode vin. Landsbyen har flere restauranter, en dagligvarebutikk, et bakeri og lokale vingårder med smaksprøver og salg. På 15 minutter med bil kommer du til fantastiske sandstrender ved Middelhavet. I nærheten Leucate er kjent for windsurfing og kiting. Du har tilgang til fantastisk natur og turstier rett utenfor døren din. De nærmeste større byene er Narbonne og Perpignan. Du er nær Spania og fotturer og skiturer i Pyreneene.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Les gjennom vår kjøperguide på 354 sider!

Les gjennom vår kjøperguide på 354 sider!

Innhold

Man blir bergtatt så snart man kommer opp trappene til den første romslige terrassen med sin vakre utsikt. Herfra er det enda en trapp opp til husets store overraskelse –  en takterrasse med panoramautsikt over Middelhavet. Her kan du nyte lange kvelder under stjernehimmelen!

Fra den første terrassen kommer du inn gjennom inngangsdøren til boligdelen av huset, som er på ett plan. Du kommer inn i en lys og innbydende stue som er meget smakfullt innredet. Her er det også spisetue og et velutstyrt kjøkken. Store skyvedører i glass gir rikelig med lys og fri sikt. Fra kjøkkenet kommer du ut på den lune terrassen og hagen med sine middelhavsplanter. I soveromsavdelingen er det tre store soverom med god lagringsplass, bad og dusjrom med wc og et annet separat toalett. Eiendommen er perfekt som fritidsbolig, men like godt egnet for permanent opphold. Huset selges fullt møblert. 

På kun un ett par minutter kan man benytte domenets felles bassenganlegg. Det inneholder to store bassenger og et lite barnebasseng. Den er åpen fra april til slutten av oktober. Boligen selges fullt møblert. Fellesutgifter: 267 euro/kvartal (ca. 1068 euro/år). Det er ingen planlagte behov for reparasjoner i nær fremtid. Fransk eiendomsskatt er for tiden 1077 euro/år. Huset er utstyrt med manuelle persienner, treskodder på vinduer og terrassedører og elektrisk markise på hageterrassen. Huset har reversibelt klimaanlegg i stuen. Huset er bygget i 2007 og har hatt samme eier siden den gang. Eiendommen har vært brukt som fritidsbolig i begrenset omfang.

Standard

Bra standard.

Om FranskBolig

FranskBolig er den største skandinaviske boligjegeren, og den eneste norske virksomheten spesialisert kun på Frankrike
. Juridisk, administrativ og teknisk bistand gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen overalt i Frankrike
. Flytende i fransk også
. Godt over 1 000 transaksjoner siden 2007 for norske kjøpere og selgere, enten som kjøpsmegler, salgsmegler eller ekstern juridisk rådgiver
. Fransk meglerbevilling

Ihht fransk lov om eiendomsmegling kan ikke franske eiendommer megles fra utlandet. For eksempel fra Norge. Derfor er det alltid et franskregistrert meglerfirma som selger en eiendom som formidles i Norge, om det er på finn.no eller på andre norske nettsider.

For å finne ut om firmaet du er i kontakt med har fransk meglerbevilling kan du sjekke selv i registeret: https://www.cci.fr/web/trouver-un-professionnel-de-l-immobilier (der finner du oss: Europimmo Consulting).

FranskBolig abonnerer på juridiske brev og informasjonshefter og deltar på kurs om eiendomsfaget flere ganger i året Vi holder oss oppdatert hele tiden om lovendringer som berører bl.a. eiendomsoverdragelser.

Vi samarbeider med mange notarer og advokater både i Frankrike og i Norge, samt med skatterepresentanter. Med vår lange ekspertise innen skatt, arv, eierforhold og boligdrift kan vi derfor bistå med å finne de beste løsningene for å minske arveavgiftstrykket i Frankrike, redusere skattebelastningen ved utleie, m.m.

Vi har kontorer i Oslo og i Sophia-Antipolis nær Antibes. Du kan treffe våre hyggelige og proffe konsulenter langs hele Middelhavskysten: Erik i Uzès, Helen og Tale i Montpellier, Irene i Carcassonne, Alexis i området mellom Collioure og sète, Michael i Nice, Stéphane i Cannes, Ida i Lorgues, Frederick i Le Cannet, Vanina i Antibes og Mona i Saint-Tropez. Sammen med våre norsktalende medhjelpere dekker vi hele Middelhavsområdet mellom Menton og Céret og litt til. Alle våre rådgivere snakker et skandinavisk språk med unntak av Alexis som snakker flytende engelsk.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Fitou, Languedoc Roussillon
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode320778700
Sist endret06. mai 2024 15:17
Referanse666v5395m

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.