Bildegalleri

Flott villa i Torreblanca

Costa del Sol
PrisantydningEUR 695 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Torreblanca er en sjarmerende forstad til Fuengirola på Costa del Sol i Spania. Det er et rolig område med vakre gater og fantastisk utsikt, ideelt for skandinaviske kunder som søker en avslappende feriebolig.

Fuengirola, som omgir Torreblanca, er en livlig kystby med moderne bekvemmeligheter og en middelhavssjarm. Her finner man flotte restauranter, butikker og livlig natteliv. Strendene er vakre, og klimaet er behagelig året rundt. Fuengirola har også gode transportforbindelser, noe som gjør det til et praktisk utgangspunkt for å utforske Costa del Sol.

Torreblanca og Fuengirola er ideelle steder for dine skandinaviske klienter som ønsker å finne sin drømmeferiebolig på solkysten i Spania.

Generelt

Casa Concept Real Estate er ditt pålitelige valg når det gjelder eiendomsinvesteringer på Costa del Sol. Vår ekspertise i markedet, spesielt i området nordlige europeere og skandinaviske kunder søker etter, gjør oss til en førsteklasses eiendomsmegler. Vi tilbyr et bredt utvalg av luksusboliger, fra vakre ferieleiligheter til eksklusive villaer med fantastisk havutsikt. Vår dedikerte team er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte eiendommen som oppfyller dine drømmer om å eie et hjem i solfylte Spania. Velkommen til Casa Concept Real Estate - ditt nøkkel til Costa del Sol.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa del Sol
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode320478193
Sist endret20. sep. 2023 12:14

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.