Bildegalleri

Fin sydvendt leilighet med bassengutsikt i Aguas Nuevas

Kart med kartnålAguas Nuevas, Torrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 132 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Boligareal
61 m²

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Urbanisasjonen ligger i Aguas Nuevas,  rett nord for Torrevieja sentrum, og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Adkomst/Tomteforhold

Om Bolig Invest Spania

Bolig Invest Spania har formidlet boliger til nordmenn i Spania siden 1999.

Vårt kontor i Torrevieja består av hyggelige og serviceinnstilte personer med lang erfaring og god kunnskap om de områdene vi selger boliger i. Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom våre samarbeidspartnere i forskjellige bransjer.

Det er slik i dag at vi på mange måter jobber som boligagenter. Det vil si at vi hjelper våre kunder å finne drømmeboligen. Vi kan selge på alle nye prosjekter å så å si alle bruktboliger som ligger ute på markedet. Mange synes det er vanskelig å forholde seg til flere meglere på en gang og navigere i systemet her nede. Det kan derfor være enklere å kun å forholde seg til en.

Vi er registrert eiendomsmegler i Spania med registreringsnummer RAICV0319 og medlem av API. Med mange års erfaring er du i trygge hender hos oss og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne drømmeboligen. Enten du kjøper eller selger, vil vi veilede deg hele veien fra start til slutt.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside: www.boliginvestspania.no

På hjemmesiden vår finner du et stort utvalg av boliger, både nye og brukte. I tillegg til det du finner her, har vi hundrevis av boliger gjennom vårt store nettverk av andre meglere og utbyggere.

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

Innhold

Denne fine leiligheten ligger i andre etasje og er 61 m2 fordelt på 2 doble soverom, et komplett bad med badekar og kjøkken med bar i amerikansk marmor. Kjøkkenet er fullt utstyrt og møblert, det har skap/pantry for oppbevaring.

Det er en romslig og solrik terrasse med utsikt over basseng området.

Det følger med en lukket garasje inne i urbanisasjonen.

Det er et fint fellesområde med basseng og grønne områder. Det er adkomst til blokken fra flere gater.

Pris: 132.000 euro +omkostninger

Fakta:

Areal: 61 m2 ( bruksareal: 55 m2)

2 soverom

1 bad

Orientering: Sør

Terrasseareal: 9 m2

Utsikt: Til bassenget

Heis

Møblert

Fellesbasseng

Hvitevarer

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Bolig Invest Spania S.L.

Charlotte Lange

Eier/ Daglig Leder

Send melding

Satu Järlbrink

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode320106238
Sist endret17. sep. 2023 17:57
Referanse2213

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.