Bildegalleri

Hjørne Penthouse med stor terrasse og nydelig utsikt til Acequion stranden i Torrevieja.

Kart med kartnålAcequion, Torrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 209 950,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Boligareal
103 m²

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Denne leiligheten har en meget sentral beliggenhet i Torrevieja, rett ved den hyggelige stranden Acequion og båthavnen Marina International. Her kan du finne ro og glede i urbane omgivelser, med kort avstand til det meste.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra komplekset, som lokale hyggelige barer, kafeer og restauranter, Torreviejas mange herlige butikker og ikke minst den flotte strandpromenaden.

Området er egnet både for ferieturister og fastboende.

Her lever du lunt og skjermet i sentrum og du får hverdagsluksus rett ved Middelhavet.

Dette er boligen for deg som ønsker å leve der spanjolene bor med alle tenkelige muligheter rett utenfor døren.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Adkomst/Tomteforhold

Om Bolig Invest Spania

Bolig Invest Spania har formidlet boliger til nordmenn i Spania siden 1999.

Vårt kontor i Torrevieja består av hyggelige og serviceinnstilte personer med lang erfaring og god kunnskap om de områdene vi selger boliger i. Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom våre samarbeidspartnere i forskjellige bransjer.

Det er slik i dag at vi på mange måter jobber som boligagenter. Det vil si at vi hjelper våre kunder å finne drømmeboligen. Vi kan selge på alle nye prosjekter å så å si alle bruktboliger som ligger ute på markedet. Mange synes det er vanskelig å forholde seg til flere meglere på en gang og navigere i systemet her nede. Det kan derfor være enklere å kun å forholde seg til en.

Vi er registrert eiendomsmegler i Spania med registreringsnummer RAICV0319 og medlem av API. Med mange års erfaring er du i trygge hender hos oss og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne drømmeboligen. Enten du kjøper eller selger, vil vi veilede deg hele veien fra start til slutt.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside: www.boliginvestspania.no

På hjemmesiden vår finner du et stort utvalg av boliger, både nye og brukte. I tillegg til det du finner her, har vi hundrevis av boliger gjennom vårt store nettverk av andre meglere og utbyggere.

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

Innhold

Denne hjørnepenthouse-leiligheten ligger rett ved både Playa del Acequión og Playa de los Náufragos, og har en stor solrik terrasse i sørvest orientering med utsikt over havet, Acequión-stranden og Náufragos-stranden.

Leiligheten er på 103 m2 og har 2 store soverom og 2 komplette bad, en romslig stue med åpen kjøkken løsning og terrasse. Det har nylig blitt renovert, opprinnelig har det 3 soverom og stuen er utvidet.

Boligen selges delvis møblert, med hvitevarer og parkeringsplass.

Pris: 209.995 euro + omkostninger

Fakta:

Areal: 103 m2

2 soverom

2 bad

Areal terrasse: 46 m2

Garderober

Delvis møblert

Forsterket dør

Heis

Parkeringsplass

Terrasse

Hvitevarer

Havutsikt

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Bolig Invest Spania S.L.

Charlotte Lange

Eier/ Daglig Leder

Send melding

Satu Järlbrink

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode320101540
Sist endret17. sep. 2023 17:38
Referanse2214

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.