Bildegalleri

Komplett møblerte nye leiligheter til bra priser!

Kart med kartnålLos Altos, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 213 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
76 m²
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Amanecer XI er en utvikling i moderne stil som består av 112 leiligheter med store terrasser.

Hver fullt møblert leilighet har to soverom og to bad med toppleiligheter med to soverom og to bad og privat solarium.

Disse åtte blokkene er delt inn i første etasje, andre etasje, tredje etasje og toppleiligheter med privat solterrasse. Alle leilighetene har parkeringsplass og egen bod og hver blokk har egen heis.

Hver eiendom er romslig og lys og inkluderer PVC-vinduer med fjernstyrte elektriske skodder og bad med gulvvarme.

I en begrenset periode leveres hver eiendom med en komplett møbelpakke, elektriske apparater (hvitevarer), kanalisert klimaanlegg og LG, Hisense eller lignende maskin; rullegardiner, lamper, dekorasjon, laken, håndklær, strykejern, Smart TV, kaffetrakter, brødrister og kjøkkenpakke.

Denne utviklingen har store felles grøntområder med treningsstudio og boblebad.

Denne nye boligen ligger i hjertet av Orihuela Costa i et rolig område med mange grønne områder rundt seg. Innenfor bare 500 meter finner du et supermarked og en bussholdeplass. Det er også bare fem minutter fra Villamartín golfbane, restauranter, fritids- og rekreasjonsområder.

Disse eiendommene er også bare en 40-minutters kjøretur unna både Alicante og Corvera (Murcia) flyplasser.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 2 bad, terrasse på 23m2.
Boligene leveres med møbler og hvitevarer og installert A/C, felles basseng. Parkering i kjeller og heis.

2 soverom fra penthouse leilighet 249 900€

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

Ferdigstillelse april-2025

 

Standard

Veldig god standard i dette prosjektet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode319880820
Sist endret16. sep. 2023 12:35
ReferanseAmanecer

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.