Bildegalleri

Spektakulær villa på La Zenia

La Zenia, Orihuela Costa, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 1 550 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Boligareal
216 m²
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Boligen ligger på La Zenia på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

Boligen ligger ideelt til ettersom området er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året. Boligen ligger nær det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. I tillegg er lørdagsmarkedet kun noen minutters gange unna slik at du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Det er ca 500 meter til sjøen og flotte badestrender.

Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Om Bolig Invest Spania

Bolig Invest Spania har formidlet boliger til nordmenn i Spania siden 1999.

Vårt kontor i Torrevieja består av hyggelige og serviceinnstilte personer med lang erfaring og god kunnskap om de områdene vi selger boliger i. Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom våre samarbeidspartnere i forskjellige bransjer.

Det er slik i dag at vi på mange måter jobber som boligagenter. Det vil si at vi hjelper våre kunder å finne drømmeboligen. Vi kan selge på alle nye prosjekter å så å si alle bruktboliger som ligger ute på markedet. Mange synes det er vanskelig å forholde seg til flere meglere på en gang og navigere i systemet her nede. Det kan derfor være enklere å kun å forholde seg til en.

Vi er registrert eiendomsmegler i Spania med registreringsnummer RAICV0319 og medlem av API. Med mange års erfaring er du i trygge hender hos oss og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne drømmeboligen. Enten du kjøper eller selger, vil vi veilede deg hele veien fra start til slutt.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside: www.boliginvestspania.no

På hjemmesiden vår finner du et stort utvalg av boliger, både nye og brukte. I tillegg til det du finner her, har vi hundrevis av boliger gjennom vårt store nettverk av andre meglere og utbyggere.

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

Innhold

Moderne villa beliggende i La Zenia 500 meter fra stranden.

Den toetasjes villaen pluss kjeller på 216 m2 består av 4 soverom, 3 bad, 1 toalett, stue med åpen kjøkkenløsning og vaskerom.

Tomten er på 600 m2 og ca 116 m2 fordelt på flere terrasser og takterrassen.

Kjelleren er på 83 m2.

Spektakulær utsikt over havet fra andre etasje og takterrassen.

Huset har forhåndsinstallasjon av gulvvarme i hele huset, air condition installert med maskiner i hele huset og bassenget er på 12X4 meter.

Pris: 1.550.000 euro + omkostninger

Fakta:

Sør-orientering

Areal: 216 m2

Tomt: 615 m²

Havutsikt

4 soverom

3 bad

1 toalett

Basseng

Parkering

Sentralt klimaanlegg

Strandavstand: 500 m

Takterrasse

Terrasse

Innebygde garderober

Bod

Møblert

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

La Zenia, Orihuela Costa, Costa Blanca sør
Logo

Bolig Invest Spania S.L.

Charlotte Lange

Eier/ Daglig Leder

Send melding

Satu Järlbrink

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode319650807
Sist endret14. sep. 2023 15:25
Referanse2244

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.