Bildegalleri

Nytt anlegg ved Villamartin. 2 eller 3 soverom. Meget gode priser.

Kart med kartnålVillamartin, Orihuela Costa, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 219 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
62 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Her har vi et nytt anlegg som bygges ved Villamartin, med ferdigstillelse i Oktober 2023.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Maisonette leiligheter ved Villamartin

Residential Horizon har nettopp blitt sluppet for salg i Villamartin og består av 40 maisonetter, 20 første etasjes leiligheter med store hager og 20 toppleiligheter med solarium på taket.
Disse luksuriøse eiendommene som er til salgs består av en romslig stue/spisestue med terrassedører som fører ut til den private terrassen foran med utsikt over felleshagen og svømmebassenget, et åpent kjøkken, et hovedsoverom med innebygde garderober og eget bad, en ytterligere dobbelt soverom også med innebygde garderober og det er et ytterligere fullt utstyrt gjestebad. Alle maisonettene har store terrasser hvor du kan nyte solen hele dagen
Leilighetene som ligger i 2. etasje har i tillegg en stor takterrasse med sol hele dagen.
Maisonettene tilhører et inngjerdet område som tilbyr fine grøntområder med mye naturlig vegetasjon for å inkludere hekker i private hager og massevis av trær og planter rundt det felles bassengområdet og private parkeringsplasser.
Eiendommene leveres med forhåndsinstallert A/C ved kanaler og LED-belysning.
Denne eksklusive utviklingen ligger i Pau 26-området i Villamartin, sentralt plassert en kort spasertur fra Villamartin-plassen som har en rekke fasiliteter, inkludert et supermarked, apotek, butikker, barer og restauranter.
I omgivelsene finner du flere restauranter, butikker og supermarkeder. Herfra trenger du noen minutters kjøring for å nå de vakre strendene i Orihuela Costa, flere golfbaner inkludert Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og det prisbelønte golfanlegget Las Colinas eller det største kjøpesenteret i området, La Zenia Boulevard. Nær kysten har Orihuela 16 kilometer med klipper omgitt av krystallklart vann og kjente fine sandstrender.

Innhold

Her kan man velge seg en leilighet med egen hage eller med egen takterrasse. Prisen er den samme om man velger nede eller oppe.

Leilighetene som har 2 soverom og 2 bad koster fra 219.000 €
Leiligheter med 2 soverom, 2 bad og egen takterrasse koster fra 235.000 €
Leilighetene som har 3 soverom og 2 bad koster fra 259.000 €
Spanske avgifter kommer i tillegg. Ca 14 %

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode318832198
Sist endret08. sep. 2023 13:48
ReferanseHorizon Residential

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.