Bildegalleri

*SOLGT* Palm Beach III, innholdsrik moderne som-ny frittliggende villa med privat basseng og parkering på tomten

Kart med kartnålLomas de Cabo Roig ,Palm Beeach III, O. Costa, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 489 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruksareal
259 m²
Grunnflate
118 m²
Tomteareal
255 m²
Byggeår
2018

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Utsikt
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

IKKE LENGER TILGJENGELIG FOR VISNINGER

Ble drømmeboligen din nettopp solgt til noen andre?

Fortvil ikke, kun en liten andel av våre boliger legges ut her på finn . no.  Mange av våre bruktboliger selges før de er kommet ut på markedet. Vi kan tilby andre flotte eiendommer som ligger ute til salgs eller kommer for salg, både  hos oss og i vårt meglersamarbeide  i den lokale meglerforeningen her-
Kontakt oss gjerne, med 25 års erfaring som registret spansk megler finner vi  ganske sikkert boligen som passer deg og dine.

 Denne villaen ligger i "PALM BEACH III", et boligkompleks som består av 32 uavhengige villaer med moderne design som ligger i Lomas de Cabo Roig - Orihuela Costa foran furuskogen Dehesa de Campoamor, og er et rolig område, men samtidig med alle fasiliteter og komfort du måtte trenge i lokalt senter innen gangavstand . Bare 5 minutter med bil ligger kjøpesenteret La Zenia Boulevard hvor du finner alt du trenger samt alle tjenester i området. I samme avstand ligger en av de vakreste strendene på Costa Blanca. Og hvis du ønsker å rømme til byen Alicante, kan du være der på bare 45  minutter og benytte bekvemmeligheten som forbinder deg med andre destinasjoner takket være den internasjonale flyplassen, AVE-togstasjonen og busstasjonen i Alicante.

Generelt

Imponerende frittliggende villa i moderne design, bygget i kvalitetsmaterialer og fin utføring. Består av kjeller, første etasje, annen etasje forbundet med en intern trapp og takterrasse. Den består av 4 soverom, ett i kjelleren, et i første etasje (med en-suite bad), gjestetoalett og ytterligere to soverom i annen etasje og ytterligere ett bad. Åpen kjøkkenløsning i amerikansk stil fullt utstyrt med hvitevarer, med tilgang til hagen stor stue -spisestue med gulv-til-tak vinduer, med skyvedører som gjør dette rommet til et koselig sted med mye naturlig lys. Stuen har direkte tilgang til hagen og det deilige private oppvarmede bassenget. 

I kjelleren har vi i tillegg 1 soverom og 1 bad en praktisk koselig kjellerstue/oppholdsrom /stue-spisestue som er spesielt egnet for familiesammenkomster eller vennesamling. I tillegg har boligen en stor takterrasse der du kan nyte middelhavssolen og havutsikten. Denne spektakulære boligen består av en 255m2 velutnyttet tomt med privat basseng, plass til å parkere bilen på tomten med garasje-med portåpner, utekjøkken/sommerkjøkken med innebygd grill beskyttet av en aluminiums pergola med markiser. 

Alt dette gjør denne eiendommen til et perfekt sted med alle bekvemmeligheter både for å bo hele året eller som sekundærbolig til langtidsferie og familiested. Selges med møbler og hvitevarer inkludert samt klimaanlegg i kanaler.

Adkomst/Tomteforhold

Siden 1998 -LNDINBOLIG:

Spansk megler SIDEN 1998 - trygge transakjsoner på norsk

Alt på ett sted! I Spania- på norsk.

Velkommen til oss. Våre 15 flinke medarbeidere bistår deg før under og etter handelen. Vi har våre kontorer i Spania ,4 av oss er norske og vi snakker og skriver selvsagt også spansk.

Etter over 30 år i Spania og 22 som utdannet, registrert spansk eiendomsmegler har vi en nesten ubegrenset kontaktflate. Våre fornøyde kunder har erfart at trygghet, oppriktig veiledning og sikring er essensielt i valget av megler.  

Dokumentsikring, skatt, nøkkelhold, utleie, bank, finans, forsikring og bistand skal til for å gjøre transaksjonen og din tilværelse i Spania til en positiv og lystbetont affære.

Alle våre bruktboliger er egenprospekterte og har enerettsavtale med vårt firma og vårt MLS  i minst 6 mnd. All dokumentasjon e r tilgjengelig og  forhåndsikret mht eierskap og heftelser.

LNDINBOLIG , www.dinbolig.com , Lundquist&Nielsen S.L  med CIF (org) B-53396677, er;  spanskregistrert eiendomsmeglerfirma med kontorer i Urb Mirador de los Altos, 205, Calle Londres 8, 03189 Orihuela Costa, Alicante.

Innskrevet  i Merkantilregisteret  i Alicante i 1999 med: Perm: 2250,  Bok 0 F, Ark;  180,  Seksjon 8 ,- A54564,  2 ste gangs inskrift.

Medlem 1409 i AEGAI siden 1999, europeisk forening for eiendomsmeglere og administratorer

Innskrevet med sertifisering som samarbeidende partner i skatte og trygdeetaten siden 2005

Medlem i  MLSASIVEGA  lokal meglerforening med 62 meglerhus og over 400 agenter Eget agentnett med samarbeidsavtale med 20 andre  registrerte spanske meglerhus og 4 egne nettverksweb. Distribusjonsavtale med konkret signert forpliktende avtale med flere utbyggere  på nybygg. Som lisensiert boligmegler i Spania innehar vi følgende  faglig bakgrunn:

Eiendomsadministrasjon og boligmegling med CCC - ISED 1999 Verdivurdering og takstkompetanse CCC- ISED 2002 innskrevet med nr  616 Master Eiendom 2003- 2015- CRS Innskrevet i registeret over juridiske takseringskyndige med nr 616 (Tilsvarende taksmann) (registro de peritos juridicos) på vårt kontor er vi 2 stk CRS (Certified Residential Specialist)

Våre forsikringer: Kontraktforsikring , AEGAI/Lloyds London grense 1.200.000 Eur

Dokumenttap AEGAI/ Lloyds London   grense    60.000     Eur

Sivil forsikring   grense 3.000 000   Eur

Juridisk dekning   grense 1.500 000 Eur LOPD, personvernregisteret; innskrevet og godkjent;  HMS kontrakter og sikring etter gjeldene lovverk Spania.

Registrert i det
obligatoriske eiendomsmeglerregisteret i Valencia Regionen med nummer 113

Innhold

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4

Baderom: 3

Bygget: 118m2-   - total boflate inkl kjeller 259 m2

Tomt: 255m2

Toalett: 1

Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning

Integrerte garderobeskap: 4

Energisertifisering: C

Byggeår: 2018

Solretning : Sør

Karakteristikk

Markiser

Motoriserte persienner

Hjørne

Downlights

Sikkerhetsdør

Integrert klimaanlegg

Hage- pent flislagt og praktisk

Lys

Kjøpesentre

Grill-utekjøkken

Åpen utsikt

Havutsikt

Utsikt over bassengområdet

Takterrasse

Kjellerstue/innredet kjeller

Bod

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

www.dinbolig.com

www.dinbolig.com

Annonseinformasjon

FINN-kode318673409
Sist endret23. jan. 2024 10:19
Referanse*CH-Z489*

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.