Bildegalleri

3 og 4 roms leiligheter med havutsikt i Santa Pola

Kart med kartnålCalle Oro y Piel, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 230 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

3 og 4 roms leiligheter med havutsikt i Santa Pola

Disse nye leiligheter har to eller tre soverom, to bad, entré, kjøkken, stue/spiseplass og en terrasse.  Alle leilighetene har  forskjellig layout, bortsett fra en terrasse foran stuen.  Noen av de forskjellige layouts kan ses under “plantegninger”.Leilighetene i første etasje har  have og direkte adgang til svømmebassenget..Penthouse leilighetene har en fantastisk takterrasse. Terrassen har porselensgulv, kunstgress, jacuzzi, utendørs dusj, utekjøkken med vask, arbeidsområde og plass til et kjøleskap.

Det omkringliggende område – Santa Pola

Velkommen til Santa Pola, en  perle på Alicantes kystlinje! Et kystparadis med uberørte strender og endeløse utsikter over Middelhavet, samt et livlig og travelt kystliv.  Med en travel fiskerihavn og livlige markeder blander Santa Pola problemfritt tradisjon med en avslappet kystlivsstil. Lad deg friste av regionens deiige fiske- og skalldyrskjøkken, mens du nyter roen i dette spanske paradis.

Pris: 230000 - 415000 EUR
Byggeår 2024
2-3 soverom
Bruksareal 64-102m2
Bruttoareal 80-202m2


Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode318562663
Sist endret16. feb. 2024 10:25
Referanse2308A472

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.