Bildegalleri

SOLGT!! 4 roms penthouseleilighet i Ko Samui Villamartin

Kart med kartnålCalle Estrecho de Mesina, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 439 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Primærrom
83 m²
Bruttoareal
214 m²
Byggeår
2015
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

4 roms penthouseleilighet i Ko Samui – Villamartin

Vi er glade for å kunne presentere denne fantastiske penthouseleilighet i Ko Samui, beliggende i Villamartin!Leiligheten som er bygget i 2015, vender mot sør og har en stue/spisestue, kjøkken, tre soverum, to bad, terrasser mot sør og nord og en takterrasse på nesten 100 m2! Leiligheten har utsikt hele veien til havet fra alle terrasser.

Leiligheten

Når du kommer inn i leiligheten, ligger stuen og kjøkkenet til venstre. Herfra har du adgang til en fantastisk sørvendt terrasse på 33 m2. Kjøkkenet har en praktisk L-form, og  er fullt utstyrt med oppvaskemaskin, mikroovn, ovn, kjøleskap, fryser og vifte. Ved siden av kjøkkenet er det plass til spisebord.Alle soverom og bad ligger motsatt av stuen. To av soverommene deler et bad, mens det store soverommet både har ensuite og en privat terrasse. Fra denne terrasse har man også utsikt  til havet. Alle soverommene har innebygde skap og store vinduer, som lukker masse av lys inn.Når man tar trappen opp til takterrassen, finner man et vaskerom med vaskemaskin og oppbevaringsplass. Takterrassen er utstyrt med markiser, utekjøkken og jacuzzi.Leiligheten selges møblert, med aircondition og hvitevarer. Det er også en parkeringsplass og en bod i kjelleren.Ko Samui har et fantastisk fellesområde med 2 svømmebasseng og deilige haver.

Området

Leiligheten ligger veldig nærme  alle nødvendige fasiliteter som supermarkeder, banker, restauranter og flere golfbaner. Det velkjente La Fuente kommersielle senter med et stort utvalg av barer og restauranter ligger i kort gangavstand. Du er også kun en kort kjøretur  fra flere strender og kjøpesenteret Zenia Boulevard.

Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode318403508
Sist endret19. juni 2024 10:19
Referanse2307A468

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.