Bildegalleri

Mocajo, Montecatini Val di Cecina

Villa med basseng i et attraktivt område 24 km fra Volterra og 19 km fra stranden. Meget privat. Høy standard.

Kart med kartnålMontecatini Val di Cecina, Toscana
PrisantydningEUR 750 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruksareal
206 m²
Boligareal
206 m²
Tomteareal
5 000 m²
Byggeår
1930
Renovert år
2012

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Vennligst gå inn på link www.lpd.as/casa-mocajo for komplett beskrivelse av eiendom og dens nærområde.

Et meget attraktivt område.

PS. Kart i denne annonse kan være misvisende.

Eiendommen ligger nydelig til i nærheten av vakre Tenuta Mocajo.

Nærmiljøet:

Tenuta Mocajo  er en gammel borg i nærheten av Volterra. Her drives agriturisme og er svært populært sted for bryllupsfeiringer. Særs amerikanere besøker stedet. Eiendommen vi skal selge ligger her på Tenuta Mocajo og har samme innkjørsel som gården.

Flere kjente skuespillere har sine eiendommer her ved Mocajo og Gello.

Vi er nær alt. Vi er kun en 20 min kjøring fra kysten og de flotte strendene vi har ved Cecina og kun 20 min fra Volterra. Området er særdeles vakkert og må oppleves.

Kun en kilometer til en av områdets gourmet restauranter Ristorante Mocajo som er blitt anerkjent av Michelin.

Eiendommen vi skal selge er meget privat.

Avstander:

 • Restaurant Mocajo 1 km (Michelin)
 • Dagligvare 1 km
 • Tenuta Mocajo restaurant og agrituristsenter 3 km
 • Casine di Terra 1.5 km (togstasjon)
 • Bar, pizzeria 1 km
 • Ponteginori 7 km
 • Guardistalllo 6 km
 • Saline di Volterra 14 km
 • Volterra 24 km
 • Cecina 16 km
 • Stranden 19 km
 • Bolgheri 19 km
 • Castiglioncello 30 km
 • Pisa flyplass 70 km
 • Firenze flyplass 90 km
 • Roma flyplass 280 km


Vennligst gå inn på link www.lpd.as/casa-mocajo for komplett beskrivelse av eiendom og dens nærområde. 

Generelt

Din Toscana drøm – vårt ansvar

Drømmen er din. Italienske somre. Lukter og lyder. Det klingende språket. Den rene maten. Den utsøkte vinen. Rød, hvit eller sprudlende.

Trygghet

 Du får trygghet med oss. Vi har 10 års erfaring i Toscana innen prosjektstyring, arkitektur, design, salg og utleie til nordmenn.

Hva

Hver bolig er unik. En totalitet av utsøkt arkitektur, design og kunst. Du fornemmer italiensk kvalitet. I hver minste detalj.

Hvor

Vi forelsket oss selv og ble bergtatt - i et av de vakreste områdene i Toscana, La Costa degli Etruschi Etruskerkysten.

Flyplass

Drømmen er ikke langt unna. La Costa degli etruschi ligger ca 20-30 minutter fra Pisa flyplass.

Kontaktinformasjon

Sivilingeniør/arkitekt Per Arne Log - post@lpd.as  www.lpd.as  Telefon: +47 47617671

 

VI SYNS DET ER VIKTIG Å HA SELV GÅTT IGJENNOM EIENDOM FØR EIENDOM PRESENTERES KUNDEN; DETTE ER ENESTE  MÅTEN MEGLER KAN KVALITETSIKRE EN EIENDOM SOM SKAL VISES.  VI HAR LANG ERFARING INNEN INGENIØR OG ARKITEKTFAGET SAMT FORMIDLING AV EIENDOMMER I TOSCANA.  DERE VIL GJENNOM OSS OPPLEVE AT VI TAR KUNDEN MEGET SERIØST OG VÅRES PRESENTASJONER ER PROFESJONELLE. VI KVALITETSJEKKER EIENDOM FØR VISNING. TRYGGHETEN VIL DERE FÅ GJENNOM OSS OG VÅRES LOKALE ADVOKATER OG NOTARER: DE TAR SEG AV DET JURIDISKE. DA VI ER LOKALE KAN VI OG KVALITETSIKRE DISSE LEDD. VI HAR LOKALT MEGLERKURS OG LANG ERFARING BÅDE INNEN DET JURIDISKE OG DET TEKNISKE. VI HAR  GODE REFERANSER.. VI KAN AV DEN GRUNN FØLGE DERE TRYGT IGJENNOM HELE PROSESSEN FRA A -Å. DETTE ER MULIG VED AT VI JOBBER I ET BEGRENSET OMRÅDE AV TOSCANA. VI JOBBER OG MED PROSJEKTUTVIKLING OG UTLEIE. GODE REFERANSER ER VIKTIGE.

Vi søker seriøst interreserte som ser verdi og potensiale denne eiendommen har.  Vi har og andre boliger vi skal selge. Felles med våres boliger er at de er nøye valgt ut etter våres kriterier, eiendommer vi mener kan interresere det norske markedet. Vi ber dere sende oss en mail som beskriver hva dere søker etter.  Kun seriøse henvendelser ønskes.

Følg oss på facebook: https://www.facebook.com/LaVitaBlu

Adkomst/Tomteforhold

En kjører autostrada fra Pisa flyplass til utkjørsel Rosignano, for så kjøre riksvei til eiendom.  Boligen ligger 70 km fra Pisa flyplass og 100 km fra Firenze flyplass. 280 km fra Roma.
Tomten er eget privat. Det er mulig å kjøpe tilleggsjord. Tenuta Mocajo er en stor gård hvor en har vinproduksjon.
En bor nær Guardistallo og Casale Marittimo.

Log Prosjekt og Design As - LaVitaBlu

Log Prosjekt og Design AS er et norsk registrert firma med org.nr. 998 031 834.

Firmaet er registrert i Brønnøysundsregisteret . LaVitaBlu er  underlagt dette firmaet. Firmaet utfører prosjekter i Italia og i Norge. Vi hjelper våres kunder med å finne den rette eiendom og sted slik at vi kan skape drømmehuset deres i Toscana. 

For å få optimal trygghet og garanti ved kjøp av boliger i Italia, er det en nødvendig å bruke lokale advokater og notarer som bl.a sjekker heftelser. LaVitaBlu har gode referanser med sine samarbeidspartnere og vi prater både norsk og italiensk. Ansvarlig for LaVitaBlu, Per Arne Log er utdannet sivilingeniør med bakgrunn i prosjektering/arkitektfaget i Norge og Toscana i tilegg har han og lang erfaring med boligformidling i Toscana og har gode referanser. Han har deltatt på lokalt meglerkurs. Da vi sitter inne med lokalkunnskaper kan vi og kontrollere at pris ikke er for høy, samt at vi med vår arkitekt/ingeniør erfaring kan kvalitetssikre boligen standard og at bolig har et godt inneklima. Vi kan og se potensialet bolig og kan bidra med ombygninger, utvidelser o.a. Vi kan av den grunn følge deg trygt gjennom hele kjøpsprosessen.

LaVitaBlu er derfor en partner som kan kvalitetsikre deres kjøp av bolig i Italia.

For oss er kunden alltid viktigst. For at vi skal forsikre oss om at kunden blir presentert rette eiendom, er det nødvendig for oss å vite hva den enkelte har som krav for sin drømmeinvestering i Toscana.

Hvordan vi jobber:

Vi analyserer alltid våres objekter før de blir presentert kunden. Vi analyserer også området hvor eiendommen ligger. Vi kan da sortere ut hvilke kvaliteter eiendom og stedet har. For mange er annenhåndsverdien viktig. Om de en gang må selge eiendommen, vil verdien på boligen da ha steget?

Beliggenhet har alt og si. Trenden viser at flere og flere ønsker boliger med gangavstand til en nærmiljø. Vi har lang erfaring med utleie, og de leilighetene som leies ut først er de som har gangavstand til restauranter, butikker og gjerne stranden.

I tillegg har LaVitaBlu valgt å jobbe og spesialisere oss i et begrenset område i Italia. Dette for å få god detaljkunnskap om vært enkelt objekt. Området vi har valgt er Toscana.

Alle bilder er tatt av oss. Vi går alltid selv i gjennom boligene for å kvalitetsikre hva vi presenterer. Mange meglere får tilsendt dårlige bilder fra lokale agenter/selgere. Dette er en fare, da megler selv ikke har tatt eiendommen i skue. Vi ser på 100vis av boliger, men presenterer dere kun hva vi syns er gode investeringer. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra våres kunder på grunnlag av våres presentasjoner. Mange kunder har sett seg lei av å dra på visninger i Italia, hvor det ikke er blitt lagt ned noe forarbeid fra megler.

Linker:

Vi har samlet alle våres referanseprosjekter på vår hjemmeside:  http://lpd.as

Link til avisartikler om LaVitaBlu http://issuu.com/lavitablu

Følg oss på facebook: https://www.facebook.com/LaVitaBlu

Innhold

Data:

Mocajo - Montecatini Val di Cecina - Volterra

Prisantydning 750 000 euro. Bud ønskes!

Typisk gårdshus

Byggeår 1930

Restaurert 2012

Areal ca 206 m2

Tomt 5000 m2

Takhøyde fra ca 3 m - 5 m

Soverom 2/3

En kan søke om å utvide bolig med 40 m2

1 bad med dusj

Gjestewc

2 peiser

Basseng 10 x 5 m

Privat brønn for basseng vann og vanning

Vannbåren varme via radiatorer GPL gass tank på eiendom

Automatisk vanningsystem

Uthus vaskerom, teknisk rom 35 m2

Trimrom nær basseng 24 m2

Carport for 3 biler

Terrasse 8 m2

Standard

Standarden er meget høy. Bolig er møblert med ekslusive møbler fra kjente designere. Møbler kan medfølge etter avtale.

Vennligst gå inn på link www.lpd.as/casa-mocajo for komplett beskrivelse av eiendom og dens nærområde.

Unik mulighet, en god investering!
Etter å ha jobbet med eiendomsalg gjennom LaVitaBlu siden 2004 så kan jeg trygt si at dette er en god investering. Dette er en bolig med mye god energi. Dette er en bolig som en ser i interiørmagasiner.
Området er bare fantastisk. Har selv opplevd området på både sykkel og Vespa. Om en vil sykle til Volterra eller til Casale Marittimo. Dette er eiendommen for de som er glad i utflukter, og dra på opplevelsesturer. Ja, en har restauranter like ved! Og en av dem har fått Michelin anbefaling. En bolig en trygt kan feire jul i, og som en kan videreutvikle med å ta i bruk utehus til gjester.
Vi organiserer visningsdager, og vi ønsker da at dere skal forstå de kvaliteter bolig og beliggenhet har. Så må vi sammen finne ut om dette er hva dere søker etter. Vennligst ta kontakt via mail eller telefon. Per Arne Log agent/arkitekt.


Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Log Prosjekt Og Design As

Høy kvalitet og god design

Annonseinformasjon

FINN-kode318099351
Sist endret20. okt. 2023 13:59

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.