Bildegalleri

San Fulgencio | Villa | 4 sov | 4 bad | Basseng | Parkering

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 699 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Primærrom
160 m²
Bruksareal
200 m²
Byggeår
2023
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Nybygg i San Fulgencio.

Moderne boligprosjekt bestående av 3 villaer. Her får du 4 soverom, 4 bad, en åpen stue/kjøkken løsning og romslige uteområder med eget basseng og parkering. San Fulgencio er en hyggelig småby med flere restauranter og butikker. En kort kjøretur unna finner du flere strender og golfbaner og Alicante flyplass ligger kun 30 minutter unna.

Avstand:

-          30 minutter til Alicante flyplass
-          Kort kjøretur til strender, golfbaner og restauranter

Innhold

-          4 soverom
-          4 bad
-          Romslig uteområder
-          Åpen stue/kjøkkenløsning
-          Basseng
-          Parkering


Standard og viktige kvaliteter

-              Utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer
-              Høy byggeteknisk standard
-              Klimaanlegg
-              Plasstilpassede garderober

Her ligger alt til rette for høy bokomfort i trygge omgivelser, ta kontakt for mer komplett informasjon!

Esentya Estate
 er et norskeid meglerfirma på Costa Blanca. Teamet har soliderfaring fra salg og utvikling av eiendom i Spania, kombinert med finansbakgrunn fra Norge. Vårt oppdrag er å realisere boligdrømmen i Spania samtidig som kundens interesser er ivaretatt. Med et høyt fokus på kvalitet og sømløse prosesser sikrer vi at både kjøper og selger får utført en enkel og trygg bolighandel. Hovedkontoret ligger rett ved La Mata stranden utenfor Torrevieja, i tillegg har vi et satelittkontor i Trondheim. Vi har valgt å spesialisere oss på nybygg og nyere moderne boliger. Vårt kjerneområde er den sørlige delen av Costa Blanca, fra Alicante i nord til Mar Menor i sør. Vi har også samarbeidspartnere på den nordlige delen av Costa Blanca, Costa Del Sol og i Marbella området. Besøk www.esentyaestate.com for å lese mer om oss og Costa Blanca!

Finansiering:

Gjennom våre samarbeidspartnere i Spania kan vi tilby finansiering på boligen via Spansk bank. Dette medfører at den Spanske banken kan stille sikkerhet i boligen direkte som forenkler prosessen betydelig. Ta kontakt for mer informasjon og risikovurdering rundt dette.

Utleie:

Utleie av bolig i Spania er en fin mulighet til å finansiere hele eller deler av kostnadene med å eie bolig i utlandet når du selv ikke bruker den. Solsiden Real Estate har direkte samarbeid med et utleieselskap som håndterer alle prosessene knyttet til utleie for en fast prosentandel av leieinntektene. Ta kontakt for mer informasjon eller gå inn på www.esentyaestate.com for å lese mer om utleie i Spania.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Esentya Estate SL

An investment in quality of life

Annonseinformasjon

FINN-kode317949503
Sist endret02. sep. 2023 08:53

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.