Bildegalleri

VALLAURIS - SJARMERENDE VILLA MED ROLIG BELIGGENHET OG SVØMMEBASSENG

Vallauris, 06220 Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 1 300 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
171 m²
Boligareal
171 m²
Tomteareal
1 378 m²
Rom
6

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Den hyggelige keramikkbyen Vallauris ligger på en liten høyde like ovenfor Golfe Juan-bukten på den franske riviera. Herfra er det nydelig utsikt over bukten og øyene utenfor. Vallauris har lenge holdt på med produksjon av keramikk, og små verksteder og gallerier er å se overalt i denne landsbyen. Landsbyen er også kjent for å ha vært bostedet til Picasso i årene 1948 til 1955. Mange av kunstnerens berømte malerier og skulpturer ble skapt i denne perioden og kan ses i det flotte Picasso-museet i landsbyen. Den gamle bydelen er meget sjarmerende og har et godt utvalg av små kafeer, restauranter og forretninger.

Avstander/kommunikasjon

Byen ligger midt mellom Cannes og Antibes (5 km), og har kun ca. 2 km ned til strendene ved Middelhavet. Til flyplassen i Nice er det ca. 25 kilometer. Vallauris har egen jernbanestasjon, og med sin sentrale plassering er det enkelt å ta seg rundt til andre landsbyer i Provence eller kystbyene langs rivieraen.

Innhold

Denne sjarmerende villaen på 171 m², i grønne omgivelser i Vallauris, har en rolig beliggenhet med under 3 km. til Golfe-Juan´s flotte sandstrender og 9 km. til Croisetten i Cannes. Villaen inneholder en stue med peis med åpen kjøkkent, fire soverom, tre bad, (mastersoverommet har åpent bad), et gjestetoalett, et omkledningsrom, et vaskerom og godt med oppbevaringsplass. Flere overbygde terrasser. Pent svømmebasseng og pool-område. Elektrisk port. Sydvendt. Bruk oss som din søkemegler, det lønner seg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg. Vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til.

Tomt

Tomt på 1378 m² med svømmebasseng og parkering.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.no

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Vallauris, 06220 Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Kjersti Torp

Eiendomsrådgiver utland

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode317730222
Sist endret31. aug. 2023 12:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.