Bildegalleri

La Mata Plaza, Penthouse, Nybygg, takterrasse, 3 sov, Norske utbyggere!

Kart med kartnålLa mata, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 970 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
92 m²
Bruttoareal
191 m²
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Utsikt
Innlagt strøm
Strandlinje

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Unikt boligprosjekt bestående av 14 leiligheter som ligger rett på La Mata torget med suveren utsikt over Middelhavet – flere enheter er allerede solgt/reservert. Sjelden mulighet til å sikre seg drømmeleiligheten på Costa Blanca! Prosjektet ligger knappe 5 minutter med bil utenfor Torrevieja med alle fasiliteter du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet. Rett utenfor leiligheten ligger blant annet supermarked, butikker, legesenter, apotek, bank og posthus. Anerkjent privat sykehus i Torrevieja finner du ca 2,5 km unna og Alicante flyplass ligger kun 35 minutter unna med bil. Det velkjente kjøpesenteret La Zenia Boulevard ligger 10-15 minutter unna med bil. Du finner også flere sportsaktiviteter en kort kjøretur unna – alt fra golfbaner til treningssentre.

Generelt

Helt ny toppleilighet med sjeldent høy standard og Norske utviklere. La Mata stranden ligger rett utenfor leiligheten med et godt utvalg av restauranter. La Mata har et livlig nærmiljø året rundt og kort vei til flotte turområder. Leiligheten inneholder 3 soverom, 2 bad og en åpen stue/kjøkkenløsning ut mot en terrasse på 20 kvadratmeter – i tillegg får du en helt egen privat takterrasse på hele 83 kvadratmeter. Inkludert får du blant annet kjøkkenvarer fra Miele, egen Jacuzzi på takterrassen samt vannbåren varme. Designelementene i leilighetene er moderne og tidløse – bilder og video taler for seg selv. Det er også mulighet for parkering i egen parkeringskjeller samt at bygget vil ha en felles takterrasse for alle beboere på 77 kvm med Jacuzzi.

Det er lagt høyt fokus på solide løsninger etter Norsk byggeskikk. Det benyttes høy kvalitets materialer både i fellesområder og på fasade. Vegg-systemer, skyvedører vinduer og andre dører er valgt ut for å gi god isolasjon både med tanke på termiske forhold og lyd. Fuktproblematikk knyttet til høy luftfuktighet elimineres med gode ventilasjonssystemer som sørger for et godt inneklima - året rundt. Forventet ferdigstillelse er i løpet av 2023.

 

Utvendig areal

-       Høy kvalitets materialer

-       83 kvm takterrasse med Jacuzzi

-       20 kvm terrasse tilknyttet stue/kjøkken

-       Utekjøkken

Innvendig areal

-       3 Soverom

-       Åpen stue/kjøkkenløsning

-       2 bad

Standard og viktige kvaliteter

-       Marmor/naturstein på gulvflater og bad

-       Vannbåren varme

-       Miele Induksjonstopp/ovn

-       Miele mikrobølgeovn og ventilator

-       Air-condition

-       Karmløse innerdører fra gulv til tak

-       Innebygde garderobeløsninger

-       Smarthus styringssystem

-       Utstrakt bruk av LED-belysning

-       Gode ventilasjonssystemer

-       Kraner og armatur til bad/kjøkken i børstet stål

Esentya Estate er et norskeid meglerfirma på Costa Blanca. Teamet har soliderfaring fra salg og utvikling av eiendom i Spania, kombinert med finansbakgrunn fra Norge. Vårt oppdrag er å realisere boligdrømmen i Spania samtidig som kundens interesser er ivaretatt. Med et høyt fokus på kvalitet og sømløse prosesser sikrer vi at både kjøper og selger får utført en enkel og trygg bolighandel. Hovedkontoret ligger rett ved La Mata stranden utenfor Torrevieja, i tillegg har vi et satelittkontor i Trondheim. Vi har valgt å spesialisere oss på nybygg og nyere moderne boliger. Vårt kjerneområde er den sørlige delen av Costa Blanca, fra Alicante i nord til Mar Menor i sør. Vi har også samarbeidspartnere på den nordlige delen av Costa Blanca, Costa Del Sol og i Marbella området. Besøk www.esentyaestate.com for å lese mer om oss og Costa Blanca! 


Finansiering:

Gjennom våre samarbeidspartnere i Spania kan vi tilby finansiering på boligen via Spansk bank. Dette medfører at den Spanske banken kan stille sikkerhet i boligen direkte som forenkler prosessen betydelig. Ta kontakt for mer informasjon og risikovurdering rundt dette.

Utleie:

Utleie av bolig i Spania er en fin mulighet til å finansiere hele eller deler av kostnadene med å eie bolig i utlandet når du selv ikke bruker den. Solsiden Real Estate har direkte samarbeid med et utleieselskap som håndterer alle prosessene knyttet til utleie for en fast prosentandel av leieinntektene. Ta kontakt for mer informasjon eller gå inn på www.esentyaestate.com for å lese mer om utleie i Spania.

 

 

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Esentya Estate SL

An investment in quality of life

Annonseinformasjon

FINN-kode317638933
Sist endret30. aug. 2023 17:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.