Bildegalleri

Hua Hin - Moderne L-Shape Pool Villa / Nydelig Overbygget Uteområde

Kart med kartnålOrchid Paradise Homes 415, Hua Hin, Sentrale Thailand
PrisantydningNOK 2 899 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Boligareal
178 m²
Tomteareal
450 m²
Byggeår
2019

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Kun 7 km, eller ca 10-12 minutter, rett vest for sentrum og stranden i Hua Hin, har vi nå gleden av å legge ut for salg denne flotte villaen. Liggende i Orchid Paradise Homes 4 som er det fjerde av i alt 6 utsolgte prosjekter. Området har også 24 timers vakthold, flott fellesareal og en hyggelig restaurant.

Til Black Mountain området med Golf bane, Vannpark, Skole er det kun 5 minutters kjøring. Innen 15 minutters radius, finner du ytterligere 5 mesterskaps golfbaner. Markedet for utleie i Hua Hin er veldig bra, og området kan være behjelpelig med utleie dersom en ønsker dette.

Felleskostnadene er THB 54.000,- i året og inkluderer:

  • 24 timers vakthold
  • Fellesområder med vei, lys, park etc.
  • 2 ganger i uken privat pool cleaning

Generelt

Utbyggerne og eierne av Orchid Paradise Homes er norske. De har lang erfaring fra å bygge og selge hus i Thailand. Kjøper du hus her, er det svært enkelt å kommunisere på norsk. Her kan man spørre om det meste og få hjelp til praktiske ting, om man ønsker dette.

Hua Hin er en sjarmerende by som ligger ca 2,5 timers kjøretur sør for Bangkok i Siambukten. Det er bygget ut trygge og moderne motorveier helt ned til Hua Hin. Byen er et fredfylt thailandsk ferieparadis som tilbyr kilometervis med hvite strender. Kort vei til severdigheter som naturparker, fossefall og noen av landets mest prestisjefylte golfbaner.

Hua Hin er kjent for Thailands beste klima med temperatur rundt 30 grader året rundt. Området har helårsklima og selv under regntiden er det svært behagelig å oppholde seg i denne delen av landet. Området er også i vekst blant Bangkok-thaier som har investert i en rekke fritidseiendommer i området. Bykjerne og sentrale strandområder kan nås ved 10-15 minutters kjøring. Kort vei til de hyggelige byene Cha Am, Khao Tao og Sai Noi. Området er et meget populært feriemål for par og familier.

Adkomst/Tomteforhold

Thaiproperty1

Thaiproperty1 er representert både i Hua Hin og Pattaya. Våre partnere har kombinert mer enn 30 års erfaring i det thailandske eiendomsmarkedet. Vår erfaring sikrer deg et trygt eiendomskjøp i Thailand. Vi har førsteklasses kunnskap om eiendomsmarkedet og hjelper deg med å finne din drømmebolig. Oppgjør ved kjøp og salg av fast eiendom skjer oftest via advokat.

Ta kontakt for mer informasjon og visning.

Innhold

Topp standard l-formet basseng villa på ca. 178 + m2 satt på 450 m2 land.

Villaen har 3 soverom med 2 bad (1 en-suite) stor stue og moderne kjøkken i åpen løsning med stor øy.

Uteområdet inneholder stort overbygget uteområde med L-formet BBQ, 10 x 4 meter infinity owerflow saltvannsbasert privat svømmebasseng i tillegg til Jacuzzi, toalett, pumperom, bod, stor utedusj, overbygget carport med elektrisk portåpner mm. 

Boligen selges møblert og innfltyningklar.

(GODE UTLEIE MULIGHETER)

THB 8,900,000,- Prisen er i THB og omregnet i NOK 10.12.2023

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Thaiproper­ty1

Dawud Prathanchai (Thai & Norsk)

Agent

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode316897593
Sist endret10. des. 2023 12:46
ReferanseTP765

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.