Bildegalleri

Elegante og moderne villaer i Los Alcazares. 3 soverom, 2 bad og privat basseng.

Kart med kartnålLos Alcazares, Costa Calida, Costa Calida
PrisantydningEUR 289 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruttoareal
110 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Meget flotte og stilige villaer og vertikaldelte boliger som bygges i Los Alcazares.
Innflytting er beregnet i Desember 2024

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Flotte villaer i Los Alcazares

Villaer beliggende i Los Alcazares utstyrt med 3 soverom og 2 bad, privat svømmebasseng og parkeringsplass på egen tomt.
Boligen består av frittstående villaer og tomannsboliger i Ibiza-stil (valg av to modeller) på uavhengige tomter med terrasse.
Mykonos-modellen er en villa i to plan, i første etasje av huset er det en romslig stue med kjøkken og spiseplass i lys, åpen planløsning. I denne etasjen er det også et soverom og et bad. Det store soverommet har skyvedører ut til bassenget. I andre etasje finner du ytterligere to soverom og bad samt en romslig terrasse med sol hele dagen.
Santorini-modellen er en villa på ett plan med stor stue, åpent kjøkken fullt møblert og tre soverom, hvorav ett har eget bad, med ytterligere to bad og vaskerom.
I tillegg har dette prosjektet pre-air condition, innebygde garderober, anlagt hage osv... Alle husene er nøye designet med kvalitetsmaterialer for å møte behovene til de mest krevende kundene.
Utbyggingen har en fantastisk 18-hulls golfbane, Serena Golf, en driving range og klubbhus i nærheten, hvor du kan nyte en hyggelig middag med utsikt over havet.
Det er et omfattende nettverk av sykkelstier som skal erstatte bilen som transportmiddel som gjør området rent for støy og røyk.
I byen Los Alcazares kan du finne alle tjenestene du kan trenge, kommersielle og sportssentre, restauranter og så videre. Los Alcazares har en fantastisk kystlinje med over 7 kilometer med sandstrender som gir direkte tilgang til det varme vannet i Mar Menor. Parallelt med disse strendene og som løper gjennom hele byen, er den ekstremt lange promenaden, som er flott for fotturer og i de roligere vintermånedene for sykling. Gatemarkedet holdes hver tirsdag morgen i Los Alcazares, og hvis du savner det er det også et i Los Narejos på en lørdag morgen. Hvis det ikke er nok, er det alltid de to golfbanene La Serena og Roda Golf.

Innhold

Flotte villaer med 3 soverom, 2 bad, store terrasser samt et privat svømmebasseng.

Prisene strater på 289.900 € + avgifter ( ca 13 % )
Prisene på boligene er avhengig av modell og tomt.

Vi er behjelpelige med å søke om lån i Euro i Spansk bank derom dere skulle ønske det,
Man kan søke om ca 60-70 % av kjøpesummen i lån. 

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode315662628
Sist endret21. aug. 2023 18:21
ReferanseMykonos og Santorini Los Alcazares

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.