Bildegalleri

Cabo Roig | 2/3 Sov | 2 bad | Parkering | Basseng

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 299 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
75 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Flotte leiligheter i Cabo Roig!

Moderne leiligheter med god planløsning bestående av 2/3 soverom, 2 bad, åpen stue/kjøkken løsning og romslige uteområder. Her har du egen terrasse og godt opparbeidede fellesarealer med basseng, treningsstudio og grill. Med leiligheten medfølger det også egen parkeringsplass.

Boligen ligger i et flott område med kort vei til alle nødvendige fasiliteter og kun 30 minutter unna Alicante flyplass!

 

Avstand:

-          30 minutter til Alicante flyplass

-          10 minutters kjøretur til Torrevieja og strender

-           De fleste fasiliteter i nærheten

Innhold

-          2/3 soverom

-          2 bad

-          Romslige uteområder/terrasse

-          Åpen stue/kjøkkenløsning

-          Parkering

Standard og viktige kvaliteter

-       Topp moderne kjøkken

-       Utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer

-       Flotte fellesområder med Jacuzzi, basseng og treningsstudio

-       Klimaanlegg

-       Solfylt

 

Ta kontakt for komplett informasjon.

 

Esentya Estate er et norskeid meglerfirma på Costa Blanca. Teamet har soliderfaring fra salg og utvikling av eiendom i Spania, kombinert med finansbakgrunn fra Norge. Vårt oppdrag er å realisere boligdrømmen i Spania samtidig som kundens interesser er ivaretatt. Med et høyt fokus på kvalitet og sømløse prosesser sikrer vi at både kjøper og selger får utført en enkel og trygg bolighandel. Hovedkontoret ligger rett ved La Mata stranden utenfor Torrevieja, i tillegg har vi et satelittkontor i Trondheim. Vi har valgt å spesialisere oss på nybygg og nyere moderne boliger. Vårt kjerneområde er den sørlige delen av Costa Blanca, fra Alicante i nord til Mar Menor i sør. Vi har også samarbeidspartnere på den nordlige delen av Costa Blanca, Costa Del Sol og i Marbella området. Besøk www.esentyaestate.com for å lese mer om oss og Costa Blanca! 

Finansiering:

Gjennom våre samarbeidspartnere i Spania kan vi tilby finansiering på boligen via Spansk bank. Dette medfører at den Spanske banken kan stille sikkerhet i boligen direkte som forenkler prosessen betydelig. Ta kontakt for mer informasjon og risikovurdering rundt dette.

Utleie:

Utleie av bolig i Spania er en fin mulighet til å finansiere hele eller deler av kostnadene med å eie bolig i utlandet når du selv ikke bruker den. Solsiden Real Estate har direkte samarbeid med et utleieselskap som håndterer alle prosessene knyttet til utleie for en fast prosentandel av leieinntektene. Ta kontakt for mer informasjon eller gå inn på www.esentyaestate.com for å lese mer om utleie i Spania.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Esentya Estate SL

An investment in quality of life

Annonseinformasjon

FINN-kode315545405
Sist endret16. aug. 2023 16:58

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.