Bildegalleri

Nydelige leiligheter i Torre de la Horadada, med 3 soverom, 2 bad. Med takterrasse og eget basseng

Kart med kartnålTorre de la Horadada / Higuericas, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 360 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
77 m²
Byggeår
2023

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Her kan vi tilby flotte nybygde leiligheter som kan leveres allerede i 2023. De ligger kun ca 400 meter fra Higuericas stranden, og har gangavstand til flere koselige restauranter. Pilar de la Horadada ligger kun ca 1 km unna. Her er det lett å komme frem til fra Alicante flyplass, via motorveien AP-7 eller via kystveien N332. Kjøretiden er ca 40 minutter.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg

Adkomst/Tomteforhold

Flotte leiligheter med privat basseng

Nybygde maisonetter med tre soverom, to bad og privat basseng, som ligger noen få meter fra de vakre strendene i Torre de la Horadada.
Prosjektet består av maisonetter hvor du kan velge å bo i første etasje med romslig hage med privat basseng eller i toppetasjen med balkong og stor takterrasse med basseng og fin utsikt. I tillegg har boligene med solarium sommerkjøkken.
Alle eiendommene består av 3 soverom med innebygde garderobeskap, 2 bad, åpen kjøkkenløsning med stue hvor man har panoramavinduer ut mot terrassene. Alle eiendommene har parkeringsplass og privat svømmebasseng.
Disse leilighetene leveres med forhåndsinstallert A/C ved kanaler, gulvvarme i stue, kjøkken og bad, dusjskjermer på bad, LED-lyspakke, hvitevarer, aerotermisk anlegg for varmtvann og privat basseng.
I omgivelsene er det flere kaffebarer, butikker og sportsfasiliteter. Her har du også to restauranter i gangavstand og den hyggelige strandpromenaden. De fantastiske strendene i Torre de la Horadada ligger noen få minutters gange fra prosjektet.
Innen en kort kjøretur kan du nå Pilar de la Horadada by, flere golfbaner eller det største kjøpesenteret i området, La Zenia Boulevard. Du finner kjøpesenteret Dos Mares innen 15 minutter med bil. Den nærmeste golfbanen er Lo Romero og ligger innen 10 minutter med bil.

Innhold

Dette er meget moderne og flotte leiligheter, som alle inneholder 3 soverom og 2 bad. Hver leilighet har eget basseng, enten i den private hagen eller på takterrasse som tilhører leiligheten som ligger i 2. etasje.

Prisene på leiligheter i 1. etasje starter på 335.000 €  ( UTSOLGT )
Prisene på leiligheter i 2. etasje starter på 360.000 € ( med solarium på 69 m2 )
Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 13 %

Vi er behjelpelige med å søke om lån i Euro i Spansk bank derom dere skulle ønske det,
Man kan søke om ca 60-70 % av kjøpesummen i lån. 

Standard

Meget flotte leiligheter med gulvvarme i stue, kjøkken og bad. Hvitevarene er også inkludert.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode315524533
Sist endret21. aug. 2023 18:21
ReferanseBungalows Porto Marina

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.