Bildegalleri

SOLGT! Flott enebolig med privat basseng i Las Violetas, Villamartin

Calle Thomas Breton, Villamartin, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 375 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Tomt
Eiet
Byggeår
2003

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Denne flotte eneboligen ligger i ettertraktede Las Violetas like nedenfor Villamartin Plaza med alle sine restauranter og barer. Dette er et rolig og pent område med brede gater og parkering på tomt. Erverdige Villamartin golf ligger også like ved, samt at du finner flere flotte golfbaner innen 10min med bil. Fra boligen er det ca 3-4 km ned til det store utendørs kjøpesenteret Zenia boulevard og strendene i Orihula Costa. Like ved finner du også vannkanalen hvor du kan spasere, eller sykle flere mil omtrent uten biltrafikk. I området har du alt du trenger i nærheten som supermarked, bank, apotek, skole etc. Det tar ca 45min med bil fra flyplassen i Alicante.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Fantastisk enebolig med hele 4 soverom og 3 bad må sees! Åpen lys stue og nytt moderne kjøkken. Stor uteplass med stort privat basseng på hele 8x6m, terrasse og takterasse med utsikt til Middelhavet! Boligen ligger sørvendt så her har du gode solforhold sommer som vinter. Her finnes også et felles bassengområde. Boligen fremstår som i meget god stand. Selges umøblert, men har sikkerhets gitter, AC og gassoppvarming m.m

Standard

Eiendomsmegler firmaet Spanish Homeslink har eksistert i over 20 år i området Costa Blanca sør. Vi er et lite serriøst firma som hjelper dere med alt i forbindelse kjøp eller salg av eiendom i området. Vi har gode forbindelser med bank - og advokater som er skandinavisk talende. Dersom dere vurderer kjøp eller salg av bolig ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Calle Thomas Breton, Villamartin, Costa Blanca sør
Logo

Spanish Homes Link Norge

Velkommen til Spanish Homes Link

Annonseinformasjon

FINN-kode315226725
Sist endret21. nov. 2023 18:41

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.