Bildegalleri

Playa Flamenca / La Zenia

Playa Flamenca | Lekker sørvendt duplex penthouse med 3 soverom | Sjøutsikt fra stuen | Gangavstand til alt | Parkering

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 299 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
93 m²
P-plasser
1

Visning

Kontakt norgeskontoret i Halden +47 92144000 for å avtale visning. Er du i Spania - kontakt kontoret i Alicante.

Om eiendommen

Beliggenhet

MIDT i SMØRØYET I PLAYA FLAMENCA 

Unik beliggenhet - 500 meter til stranden. Gangavstand til La Zenia Boulevard og lørdagsmarkedet i Playa Flamenca

Playa Flamenca ligger bare noen minutter fra de blått-flagg merkede strendene; Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig og Campoamor, og er et område med mange fastboende. 

Området lever hele året - og det finnes en mengde av servicetilbud i området. 

En rekke kjente golfbaner i ormådet : Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og Las Colinas
Et meget fint turområde - både til fots og på sykkel. 

Stor matbutikk rett i nærheten. 

Avstander:

Alicante Flyplass: 40 minutter
Corvera Flyplass : 40 minutter
Torrevieja sentrum : 8 minutter
La Zenia Boulevard shopping: 15 min til fots
Nærmeste strand: 10-15 min til fots

Generelt

Sørvendt duplex penthouse med panoramautsikt over havet, takterrasse , felles svømmebasseng og parkering.

Denne eksepsjonelt velholdte penthousen har en ekstremt god beliggenhet i Residencial La Quinta - Playa Flamenca. Få minutters gange til  sjøen, fasiliteter og attraksjoner. 1 norsk eier. 

Når du kommer inn, blir du presentert med en romslig stue / spisestue som gir tilgang til terrassen med fantastisk panoramautsikt over havet, en elektrisk markise og oppbevaring.  Også i denne etasjen er et stilig åpent kjøkken og gjestetoalett.  Privat takterrasse med fantastisk havutsikt. 

Gå ned trappene fra stuen, og du har en romslig gang mellom de 3 doble soverommene og badet.  Det svært romslige hovedsoverommet har eget bad med god skapplass.

Badene har gulvvarme og leiligheten har temperaturstyrt klimaanlegg overalt.

Leiligheten selges fullt møblert og en parkeringsplass er inkludert.  Innenfor urbaniseringen er det et grønt fellesområde med svømmebasseng og barnebasseng.

Innen bare noen få minutters gange finner du et shopping- og underholdningssenter med restauranter, butikker og minigolf, et supermarked og et utvalg av strender.  Den svært populære Zenia Boulevard ligger bare en 15 minutters spasertur unna, og det er 3 flotte golfbaner innen 10 til 15 minutters kjøretur.

Kontakt oss for ytterligere informasjon og for å avtale visning.

Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Blanca Eiendom S.L

Vi er et Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Områdets mest komplette utvalg av nybygg

Vi i Costa Blanca Eiendom samarbeider tett med de aller fleste utbyggere i området. Vi sørger for at utbygger stiller med lovpålagte bankgarantier under byggeprosessen, holder våre kunder fortløpende orientert vedrørende fremdrift, og gjennomfører befaringer før overlevering.

Hvorfor velge oss?

Vi har kontorer både i Norge og i Spania. Dette gjør at vi har en tilstedeværelse og tilgjengelighet som gjør hele prosessen mye enklere. Våre medarbeidere har lang erfaring, og kjenner områdene i Costa Blanca veldig godt. Hos oss vil all kommunikasjon i forbindelse med kjøp og salg av bolig i Spania enten være på norsk, eller bli oversatt til norsk.

Meget gode referanser fra tidligere kjøpere - les noen her https://cbeiendom.com/no/testimonials/

 • Vi sørger for at det alltid blir gitt lovpålagt bankgaranti på nybygg
 • Vi har kontorer i Norge ( Halden og Jessheim ) og i Alicante
 • Vi snakker norsk, engelsk og spansk
 • Særdeles gode referanser
 • Utleieformidling fra A-Å. 
 • Vi ordner alt det praktiske - NIE - strøm, vann, internet etc. 
 • Inntil 80% finansiering i euro

Vi er tilgjengelige

Det å kjøpe eiendom i Spania kan for mange virke litt skremmende og uoversiktlig. Av den grunn legger vi stor vekt på å informere og bistå våre kunder gjennom hele prosessen. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål både før, under og etter et kjøp, og vi står til disposisjon hele veien.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania

Omkostninger varierer noe avhengig av om det er nytt eller brukt, men vanligvis vil kjøpers omkostninger ligge på mellom 12% og 14% på topp av kjøpspris. Dette dekker, skatter, avgifter, eierskifteomkostninger med mer. Kjøper får et oppsett som viser alle kostnader ved det konkrete kjøpet.

Bruktbolig

Vi har mange egne direkte bruktboliger for salg i alle prisklasser. Finner du derimot en bruktbolig selv - kan vi ordne visning på denne, uten at det koster deg noe ekstra. 

Selge Bolig i Spania

Vi bistår også hvis du skal selge bolig i Spania. Kontakt oss for en helt uforpliktende verdivurdering av boligen, samt en gjennomgang av salgsprosessen. Vi har markedets mest komplette markedsføringspakke, med profesjonelle bilder, 360 visning av boligen, videopresentasjon, og dronevideo av området rundt boligen. Selger du med oss, har du fri juridisk bistand under hele salgsprosessen. Vi har salgsgaranti, det vil si at skulle vi mot formodning ikke klare å selge boligen innen avtalt tid, betaler du heller ingenting for våre tjenester.

Utleie

Vi bistår våre kunder med hele utleieprosessen fra søknad om utleielisens til en komplett utleieservice av boligen. Dette innebærer : 

 • Markedsføring / annonsering
 • Kontakt med leietagere
 • Møte leietagere ved boligen / hente flyplass
 • Utsjekk / utvask / klargjøre for nye leietagere


Våre hovedområder

Costa Blanca Nord: Aigues, Albir, Alcoy, Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Calpe, Cumbre del Sol, Denia, El Campello, Finestrat, Gandia, Ibi, Javea, Jijona, La Nucia, Moraira, Mutxamel, Oliva, Playa San Juan, Polop, Relleu, Tibi, Villajoyosa,

Costa Blanca Sør: Abanilla, Aguas Nuevas, Algorfa, Alicante, Arenales, Benijofar, Cabo Roig, Campoamor, Ciudad Quesada, Dehesa Campoamor, El Chaparral, El Raso, Elche, Formentera del Segura, Gran Alacant, Guardamar, Hondon de las Nieves, La Florida, La Marina, La Mata, La Zenia, Las Colinas, Los Altos, Los Balcones, Los Dolses, Los Montesinos, Mil Palmeras, Orihuela, Pilar de la Horadada, Playa Flamenca, Punta Prima, Rojales, San Miquel de Salinas, Santa Pola, Torre de la horadada, Torrevieja, Villamartin, Vista Bella Golf

Costa Calida: Aguilas, Alhama, La Manga, Lo Pagan, Lorca, Los Alcazares, Mar de Cristal, Mazarron, Murcia, Playa Honda, San Javier, San Juan de los Terreros, San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera, Sucina

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode315176748
Sist endret29. feb. 2024 13:37
ReferansexCBE02-063x

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.