Bildegalleri

Mijas | Frittliggende villa | 2 soverom | 2 bad | Sørvestvendt | Havutsikt | Privat hage | Inngjerdet kompleks

Kart med kartnålMijas, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 295 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Grunnflate
444 m²
Boligareal
334 m²
Tomteareal
703 m² (eiet)
Byggeår
2020

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Denne frittliggende villaen ligger i Buena Vista Hills, Mijas.

Med kun 10 min til Fuengirola, 20 min til Marbella og 25 min til flyplassen, er denne lokasjonen ideell med tanke på beliggenhet for å besøke disse andre flotte byene og å komme seg fra og til Malaga lufthavn. 

Generelt

Costa del Sol Property har for salg en frittliggende villa i Buena Vista Hills. Plassert oppe i åssiden av La Sierra de Mijas, ovenfor området Higueron. Buena Vista tilbyr dette stedet vakker pittoresk utsikt over furuskogene og Middelhavet i det fjerne.

Denne eiendommen er noe helt annet enn en tradisjonell villa. Den er bygget som 2 separate ettromsleiligheter på egen tomt på over 700m2. Eiendommen er fordelt over 3 plan. Når du går inn i eiendommen på hovednivået har du den første av to selvstendige individuelle ettromsleiligheter. Det midterste nivået består av den andre selvstendige ettromsleiligheten og det laveste nivået består av et stort kjellerareal på 124m2.

Leilighetene har begge egen inngang, åpen planløsning med åpen kjøkkenløsning, 1 soverom med dobbeltseng og komplett bad. Begge leilighetene har eget stort terrasseområde. Eiendommen kommer med en hage i god størrelse med PRE-installasjon som gjør det mulig å bygge svømmebasseng.

Huset kan enten beholdes som to individuelle eiendommer og kjellernivået kan gjøres om til en ekstra selvstendig leilighet, noe som gjør denne investeringen til 3 separate eiendommer, noe som gir store muligheter for utleie.

Eiendommen kan også gjøres om til en tradisjonell familiebolig bestående av 3-6 soverom som igjen i et slikt område med stor etterspørsel vil øke verdien voldsomt. Skulle eiendommen gjøres om til en konvensjonell familiebolig, kan kjellerområdet enkelt romme flere soverom eller gjøres om til et imponerende fritidsanlegg, inkludert hjemmekino, spa, treningsstudio eller spillrom. 

Adkomst/Tomteforhold

Lett tilgang til og fra A7

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

 • 2 soverom (eiendommen kan endres som forklart)
 • 2 bad
 • Urbanisasjon
 • Sør og sørvest orientering.
 • Poteniale for basseng.
 • Havutsikt
 • Fjellutsikt
 • Hageutsikt
 • Fullt utstyrt kjøkken.
 • Privat hage
 • Inngjerdet kompleks
 • Privat parkering med plass til flere biler.
Få tilsendt planløsning på epost

Standard

Få tilsendt tekniske spesifikasjoner.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Christopher Soltvedt

Partner

Send melding

Felipe Valdes Carter (Norsk)

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode314302715
Sist endret14. mai 2024 17:01
ReferanseCDSP4393801

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.