Bildegalleri

Penthouseleilighet i dette lukseriøse anlegget på Gran Alacant. 2 soveroms penthouse leiligheter.

Kart med kartnålGran Alacant., Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 395 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
76 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Nå kan vi tilby en ny fase av dette fantastiske anlegget i Gran Alacant.

Iconic er et nytt boligkompleks med 170 leiligheter i Gran Alacant, med utsikt over Middelhavet og direkte tilgang til den blå flaggstranden i El Carabassi. Leilighetene på 2 og 3 soverom og 2 bad har en god planløsning med en vakker utsikt over havet, stranden, bassenget og nydelige uteområder / fellesområdet 
Disse nye leilighetene er bygget med en meget høy standard og danner en nydelig boligkompleks med basseng, privat underjordisk parkering, bod, hageområder, utendørs treningsanretninger, parkeringsplass for sykler og lekeplass for barn. Urbanisasjonen ligger bare 15 minutters gange fra stranden ved El Carabassi. 
Komplekset ligger 100 meter over havet og har en fantastisk utsikt over kysten. Den har også et bredt spekter av tjenester og fasiliteter og forskjellige shoppingområder i nærheten for å tilfredsstille ethvert behov. Området er godt etablert med forskjellige kommersielle områder som tilbyr supermarkeder, restauranter, apotek, banker osv. ... 
Fra kysten kan du se øya Tabarca, der Berber-pirater søkte tilflukt, og også naturreservatet ved saltmyrene, begge er vakre steder å besøke. 
Dunes of Carabassí, et uberørt og beskyttet område, er også der vi finner hovedstranden i Gran Alacant, en enorm strand med fin gylden sand. 
Det krystallinske vannet har en nydelig turkis farge. Dette området er veldig populært for å utøve sport som kitesurf eller windsurf. Det er forskjellige skoler som kjører vannsportkurs hele året. 
Gran Alacant har en perfekt beliggenhet på grunn av sin nærhet til kysten, og det er bare 10 minutter fra flyplassen, 15 kilometer fra byen Alicante og 25 kilometer fra byen Elche, de to hovedbyene i Alicante-provinsen. 
Kommunikasjonen er utmerket, med N-332 som forbinder området med andre viktige byer, og fra ditt nye hjem kan du også bruke offentlig transport for å komme deg enkelt rundt. 
Forbindelser til AVE togstasjon og Alicante internasjonale flyplass er veldig gode, og fra en av disse kan du reise til enhver destinasjon.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Adkomst/Tomteforhold

Dette anlegget ligger i skråningen som vender ned mot stranden ved Gran Alacant. Her har mange av leilighetene flott sjøutsikt.

Innhold

Man kan her velge i mellom forskjellige størrelser av leiligheter, noen med 2 og noen med 3 soverom. Noen av leilighetene har egen takterrasse, noen egen hage og noen har en stor terrasse foran stuen. Flotte fellesområder med basseng

Leilighetene med 3 soverom starter på 285.000 €
Leilighetene med 3 soverom starter på 340.000 €

Penthouseleilighetene med 2 soverom koster fra 395.000 € ( Med stor takterrasse )

Aircondition og parkering i kjelleren er inkludert i prisene.
 
Denne fasen som selges nå har innflytting i Januar 2025

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode314186919
Sist endret08. aug. 2023 09:37
ReferanseIconic Fase 3

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.