Bildegalleri

NY UTVIKLING AV FRITTLIGGENDE VILLAER TIL SALGS I ALFAZ DEL PI

Kart med kartnålAlfaz del Pi, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 595 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruksareal
227 m²
Tomteareal
393 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Velkommen til det unike og innovative prosjektet til disse uavhengige villaene i Alfaz del Pi. Designet med minimal miljøpåvirkning i tankene, skiller disse hjemmene seg ut for deres bruk av tre som hovedbyggemateriale og installasjon av fotovoltaiske paneler i hver av dem. Når det gjelder kvaliteten på materialene, er disse husene bygget med materialer av første kvalitet, som garanterer lang holdbarhet og en eksepsjonell finish. Når du kommer inn, en romslig stue som inviterer til komfort og familiesameksistens. Kjøkkenet, fullt møblert og utstyrt. I tillegg vil du ha tre romslige soverom som vil gi deg en rolig hvile og to bad. Alle boliger er utstyrt med ducted air condition installasjon.  Som et ekstra privilegium har hver villa sitt eget private basseng. Du har også en privat parkeringsplass for å beskytte kjøretøyet ditt. I tillegg har du muligheten til å legge til statister til villaen din, tilpasse den enda mer i henhold til din smak og behov. Dette gjør at du kan tilpasse den til din livsstil og gjøre den til et virkelig unikt hjem.

Generelt

Beskrivelse av Alfaz del Pi

Alfaz del Pi ligger i Alicante provinsen på Costa Blanca og har i en årrekke vært populært blant nordmenn som ønsker seg et sted i solen. Byens historie går langt tilbake i tid og ligger ca. 5 mil nord for Alicante, og ca. 50 minutters kjøring fra flyplassen, El Altet (ALC) og kun 13 mil fra den sjarmerende storbyen Valencia.

Strand og bademuligheter i kommunen finnes i Albir ca. fire kilometer fra Alfaz del Pi, eller i Benidorm. Du finner et godt utvalg av restauranter og her kan du også kjøpe en rekke norske matvarer. I tillegg til å være et turiststed tilbyr også Alfaz del Pi et bredt utvalg av kulturelle tilbud. Blant annet en årlig filmfestival i Albir med gratis filmfremvisning på stranden hver kveld under festivalen, samt en Jazzfestival i Oktober. Kulturhuset - Casa de Cultura - er stedet for informasjon om hva som skjer når du er her.

Folk fra over 100 nasjoner har bosatt seg i kommunen, som er registrert med i overkant av 20 000 innbyggere. Av nærmere 10 000 utlendinger i kommunen er rundt 5000 nordmenn.

I Alfaz del Pi finnes det norsk bokhandel, Den Norske skolen på Costa Blanca med både grunnskole og videregående trinn, norsk sjømannskirke. Norges største helseforetak i utlandet, Reuma-Sol Senter, eid av Norges Revmatikerforbund, ligger også i Alfaz del Pi. Andre store folkegrupper i kommunen er briter, nederlendere og belgiere.

Adkomst/Tomteforhold

EUROPASOL

Europa-Sol Eiendomsmegling gir deg trygghet gjennom hele kjøpsprosessen.

Europa-Sol Eiendomsmegling er en familiebedrift med over 25 års erfaring innen omsetning av fast eiendom og nybygg i Alfaz del Pi, La Nucia, Albir, Altea og omegn (Marina-Baixa). 

Selskapet ble grunnlagt i 1988 av søsknene Devesa Such, og vi tilbyr våre kunder en inngående kjennskap om eiendomsmarkedet. Selskapet gir en absolutt sikkerhetsgaranti på hvert av trinnene i eiendomsomsetningen.

Når du bruker Europasol i din eiendomshandel vil du ha gleden av et bredt spekter av fagfolk, som gir deg råd og veiledning, og hjelper deg til å finne nettopp den boligen du er ute etter.

Vi tar oss av alle detaljene og kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A-Å. Du skal ikke bekymre deg for noe underveis, og vi står alltid klare til å hjelpe deg både med informasjon eller med praktiske oppgaver. 

Vår beste referanse er alle våre fornøyde kunder og venner i det nordiske markedet, som gjennom 25 år fortsatt holder kontakten og bruker oss i sine eiendomstransaksjoner.

Finansiering og forsikring

Europasol samarbeider med flere banker og kan være behjelpelige med å finansiere din boligdrøm på Costa Blanca. Vi innhenter gjerne også tilbud på forsikring av din eiendom.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en lang rekke eiendomsaktører i området, og kan være din megler uansett om du skulle finne drømmeboligen hos andre aktører. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en boligprat!

Husk at det er et begrenset utvalg av våre eiendommer som annonseres på Finn, så besøk gjerne våre nettsider hvor vi til enhver tid har over 1200 eiendommer i området til salgs: WWW.EUROPASOL.ES

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode313579723
Sist endret04. aug. 2023 14:11
ReferanseX4432X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.