Bildegalleri

Torre De La Horadada | Toppleilighet nære sjøen | 3 soverom - 2 bad | Takterrasse og parkering

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 299 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Visning

Kontakt norgeskontoret i Halden +47 92144000 for å avtale visning. Er du i Spania - kontakt kontoret i Alicante.

Om eiendommen

Beliggenhet

I Torre de la Horadada har du gå og sykkelavstand til det meste. Havnen er utbygd med båtplasser og en fin promenade. Her er det restauranter, tapasbarer og kafeer. Området fungerer som sentrum for den fredelige landsbyen med flere strender og bukter. I Torre de la Horadada kan du nyte stillheten og ta livet med ro.

I Pueblo Latino er det et utvalg av restauranter og kafeer som er godt besøkt året rundt.

Landsbyen har alle servicetilbud som blant annet, apotek, dagligvarebutikk, tennisbaner, treningsstudio, padelbaner, parker og lekeplasser for de yngste. Bussforbindelse til Torrevieja, Alicante, Murcia, San Pedro og Pilar de la Horadada som er selve byen for befolkningen i Torre de la Horadada.

Torre de la Horadada kan skilte med ulike blått flagg strender som strekker seg over fire kilometer langs Middelhavet. De lokale strendene er kjent for fine sand og krystallklart vann.

Det er det lett å bevege seg med sykkel. Området er kjent for at det er tilrettelagt med sykkelstier.

Golfklubber som Roda Golf, Lo Romero og La Serena Golf ligger bare minutter unna.

Det store shopping senteret " Dos Mares" og andre butikker, skoler og alle service tilbud ligger i umiddelbar nærhet.
La Zenia Boulevard med over 150 butikker, restauranter og kafeer er kun en kjøretur
Avstander :

Alicante flyplass - 50 minutter
Torrevieja - 23 minutter
Roda Golf - 14 minutter
La Zenia Boulevard - 13 minutter

Generelt

Ny penthouseleilighet som ligger utmerket til i gangavstand fra de populære strendene Higuericas, El Mojon og Torre De La Horadada. Med alle fasiliteter man trenger i kort gåavstand er dette et særpreget område for full avkobling.

Leiligheten har 3 soverom og 2 bad. Takterrasse på hele 70m2.

Lukket fellesområde med 2 bassenger. Parkering medfølger.

Ferdigstillelse mai 2024.

Kontakt oss for mer detaljert info samt visning!

Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Blanca Eiendom S.L

Vi er et Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Områdets mest komplette utvalg av nybygg

Vi i Costa Blanca Eiendom samarbeider tett med de aller fleste utbyggere i området. Vi sørger for at utbygger stiller med lovpålagte bankgarantier under byggeprosessen, holder våre kunder fortløpende orientert vedrørende fremdrift, og gjennomfører befaringer før overlevering.

Hvorfor velge oss?

Vi har kontorer både i Norge og i Spania. Dette gjør at vi har en tilstedeværelse og tilgjengelighet som gjør hele prosessen mye enklere. Våre medarbeidere har lang erfaring, og kjenner områdene i Costa Blanca veldig godt. Hos oss vil all kommunikasjon i forbindelse med kjøp og salg av bolig i Spania enten være på norsk, eller bli oversatt til norsk.

Meget gode referanser fra tidligere kjøpere - les noen her https://cbeiendom.com/no/testimonials/


Vi sørger for at det alltid blir gitt lovpålagt bankgaranti på nybygg
Vi har kontorer i Norge ( Halden og Jessheim ) og i Alicante
Vi snakker norsk, engelsk og spansk
Særdeles gode referanser
Utleieformidling fra A-Å.
Vi ordner alt det praktiske - NIE - strøm, vann, internet etc.
Inntil 80% finansiering i euro
Vi er tilgjengelige

Det å kjøpe eiendom i Spania kan for mange virke litt skremmende og uoversiktlig. Av den grunn legger vi stor vekt på å informere og bistå våre kunder gjennom hele prosessen. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål både før, under og etter et kjøp, og vi står til disposisjon hele veien.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania

Omkostninger varierer noe avhengig av om det er nytt eller brukt, men vanligvis vil kjøpers omkostninger ligge på mellom 12% og 14% på topp av kjøpspris. Dette dekker, skatter, avgifter, eierskifteomkostninger med mer. Kjøper får et oppsett som viser alle kostnader ved det konkrete kjøpet.

Bruktbolig

Vi har mange egne direkte bruktboliger for salg i alle prisklasser. Finner du derimot en bruktbolig selv - kan vi ordne visning på denne, uten at det koster deg noe ekstra.

Selge Bolig i Spania

Vi bistår også hvis du skal selge bolig i Spania. Kontakt oss for en helt uforpliktende verdivurdering av boligen, samt en gjennomgang av salgsprosessen. Vi har markedets mest komplette markedsføringspakke, med profesjonelle bilder, 360 visning av boligen, videopresentasjon, og dronevideo av området rundt boligen. Selger du med oss, har du fri juridisk bistand under hele salgsprosessen. Vi har salgsgaranti, det vil si at skulle vi mot formodning ikke klare å selge boligen innen avtalt tid, betaler du heller ingenting for våre tjenester.

Utleie

Vi bistår våre kunder med hele utleieprosessen fra søknad om utleielisens til en komplett utleieservice av boligen. Dette innebærer :


Markedsføring / annonsering
Kontakt med leietagere
Møte leietagere ved boligen / hente flyplass
Utsjekk / utvask / klargjøre for nye leietagere

Våre hovedområder

Costa Blanca Nord: Aigues, Albir, Alcoy, Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Calpe, Cumbre del Sol, Denia, El Campello, Finestrat, Gandia, Ibi, Javea, Jijona, La Nucia, Moraira, Mutxamel, Oliva, Playa San Juan, Polop, Relleu, Tibi, Villajoyosa,

Costa Blanca Sør: Abanilla, Aguas Nuevas, Algorfa, Alicante, Arenales, Benijofar, Cabo Roig, Campoamor, Ciudad Quesada, Dehesa Campoamor, El Chaparral, El Raso, Elche, Formentera del Segura, Gran Alacant, Guardamar, Hondon de las Nieves, La Florida, La Marina, La Mata, La Zenia, Las Colinas, Los Altos, Los Balcones, Los Dolses, Los Montesinos, Mil Palmeras, Orihuela, Pilar de la Horadada, Playa Flamenca, Punta Prima, Rojales, San Miquel de Salinas, Santa Pola, Torre de la horadada, Torrevieja, Villamartin, Vista Bella Golf

Costa Calida: Aguilas, Alhama, La Manga, Lo Pagan, Lorca, Los Alcazares, Mar de Cristal, Mazarron, Murcia, Playa Honda, San Javier, San Juan de los Terreros, San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera, Sucina

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode312727191
Sist endret08. aug. 2023 08:13
ReferanseXCBE01-128X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.