Bildegalleri

Nye nøkkelferdige leiligheter, første linje mot stranden!

Kart med kartnålCalpe, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 247 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
64 m²
Tomt
Eiet

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

I calpe finnes mange ferdigbygde leiligheter med 1, 2 og 3 soverom, alle med god beliggenhet iforhold til den flotte stranden og sentrum. Her et eksempel med 2 soverom:

Leilighetsbygg på 1, 2 og 3 soverom bygget i 2009 på Fossa-stranden med spektakulær utsikt over Middelhavet.

Disse koselige leilighetene består av møblerte soverom, utstyrte bad, en fullt utstyrt kjøkkenkrok og en romslig og lys stue med direkte tilgang til en stor terrasse med unik utsikt på en av de beste strendene i Calpe. 

De vanlige sonene inkluderer bassenger, hagesoner og parkeringsplasser. 
Bare noen skritt til strandpromenaden, hvor du kan nyte et stort utvalg av barer og restauranter som tilbyr et gastronomisk utvalg, vil du glede deg over spaserturer til den symbolsk Peñón de Ifach og Royal Yacht Club. 
Det ligger veldig nær de store supermarkeder, butikker, apotek, blant andre tjenester som Calpe tilbyr deg.

Om calpe frister som plass for din feriebolig, ta kontakt for komplett oversikt over hva vi kan tilby her!

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor masainternational.no i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Adkomst/Tomteforhold

 Adkomst via motorveien AP7 eller kystveien 332.


Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
I disse korona tider da det jo for mange kan være begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, videovisning, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom, 2 bad, terrasse 20m2, felles basseng. A/C og møbler er inkludert. 

Her finnes leiligheter med flere forskjellige planløsninger, også penthouse leiligheter.

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

Dette er leiligheter bygget fra 2001-2009, standard er ok, og man kan flytte rett inn. Mange har valgt å oppgradere til høyere standard, som kan gjøres relativt rimelig! Man vil da ha en flott leilighet med fantastisk beliggenhet!

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode312423033
Sist endret27. juli 2023 13:42
ReferanseCalpe

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.