Bildegalleri

La Nucia

STOR VILLA MED STOR TOMT (3000m2) OG FLOTT UTEOMRÅDE I SAN RAFAEL, LA NUCIA (S-4067)

Kart med kartnålLa Nucia, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 650 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Boligareal
381 m²
Tomteareal
3 000 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Flott villa i et rolig boligstrøk i naturskjønne omgivelser med fjellutsikt. I første etasje er det 3 store soverom. Det er en stor stue over to plan og kjøkken med vaskerom. Fra stuen er det utgang til hagen og terrassen som er delvis overbygd. I hagen er det et stort basseng og BBQ område med flere sitteplasser. Det er flere nivåer i hagen med flott beplantning og nydelige palmer. I underetasjen er det en studio leilighet med egen inngang og et stort lager rom. Det er garasje plass til 2 biler og parkering på tomten. Begge nabotomtene medfølger og er inkludert i prisen.

Costa Blanca Booking, din spesialist på eiendom i Albir

Costa Blanca Booking har et bredt spekter av eiendommer for salg: hus, leiligheter, bungalower, rekkehus, villaer og tomter. Vi har eiendommer for videresalg, men vi har også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omkringliggende områder.

Du kan være sikker på å finne den eiendommen som du leter etter hos Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 eiendommer til salgs i dette området, og dersom dette ikke er tilstrekkelig, har vi tilgang til et nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmeglere med eiendommer på Costa Blanca i Spania.

Vi kan deg hjelpe deg gjennom alle ledd i prosessen ved kjøp av eiendom i Spania: Vi besøker et utvalg eiendommer, og er behjelpelig med å finne den rette eiendommen for deg. I tillegg bidrar vi med økonomisk og juridisk bistand ved kjøp av eiendom. Costa Blanca Booking vil sørge for at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode312369790
Sist endret27. juli 2023 06:54

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.