Bildegalleri

Nye eksklusive villaer i Pau, Villamartin

Kart med kartnålAlicante, Orihuela, Villamartín, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 499 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
185 m²
Boligareal
185 m²
Tomteareal
240 m²
Byggeår
2024
Rom
7
Sengeplasser
3

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Golfbane
Hage
Bademulighet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Tenk deg at du flytter til Spania eller kommer på ferie for å nyte solen og det gode klimaet ved Middelhavet, og at du har en romslig villa som Nautic CXL, en ideell eiendomsinvestering.

Denne 185 m² store villaen er bygget på en tomt på 240 m², har en terrasse på 30 og 12 m², et svømmebasseng på 7×3 m, et solarium på 46 m², 3 soverom og 4 bad, med førsteklasses kvaliteter i alle utførelser.

Tomten er inngjerdet rundt omkretsen med en hvitmalt vegg i ett lag som matcher husets fasade. Den har en dør for fotgjengere og kjøretøy. Parkeringsplassen er belagt med grå betongheller, etterfulgt av et område med kunstgress ved siden av fortauet med et areal på ca. 20 m², og terrassen er dekket med gulv i samme format og farge som interiøret.

På den ene siden er husets snekkerarbeider laget av aluminium med luftere og doble vinduer, noe som gir villaen god termisk/akustisk isolasjon og ventilasjon. I tillegg har stueluken en mekanisk åpning, et enkelt og praktisk beskyttelses- og skjulesystem.

På den annen side har det innvendige snekkerarbeidet en pansret inngangsdør med høy sikkerhet, hvitlakkerte designdører med magnetisk lukking, hvitlakkerte innebygde garderober med skyvedører, ideelt for å optimalisere plassen i rommene.

På kjøkkenet finner vi en flekkbestandig og antibakteriell benkeplate i kvarts, ideell til å spise på, utstyrt med en svært slitesterk innebygd metallbenk under benkeplaten, og på benkeplaten har vi en dekorativ ventilatorhette med belysning. Kjøkkenet har også panelmøbler fra gulv til tak med integrerte hvitevarer, noe som maksimerer oppbevaringsplassen på kjøkkenet. Og i stuen har vi en trapp med rekkverk i glass og rustfritt stål med integrert, omgivende og indirekte LED-belysning.

Badene har en italiensk dusj med langsgående dreneringsrist og integrert glassvegg, opphengte vasker og toaletter, noe som gir et romslig, transparent og moderne rom.

Inne i huset er det gulv av høy kvalitet og utbedret porselensgulv med gulvlister som matcher gulvene.

Når det gjelder belegget, er det glatt hvit plastmaling på de vertikale veggene, hvite tak og vertikale porselensfliser på 20 × 60 cm eller lignende, alt etter den enkelte eiers valg blant flere modeller på bad og toaletter.

Huset leveres med en kollektiv installasjon av radiokringkasting og bakkebasert TV, grunnleggende telefonnettverk og kabel i alle rom, unntatt bad. Og intercom-system, som gjør det mulig å åpne porten til tomten fra begge etasjer; Forhåndsinstallerte klimaanleggskanaler i soverom og stuer.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode312224766
Sist endret14. juni 2024 00:35
Referansedols00001508

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.