Bildegalleri

LEILIGHET TIL SALGS I ALFAZ DEL PI (4414 C)

Kart med kartnålAlfaz del Pi, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 219 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruksareal
105 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Sjarmerende leilighet beliggende i den prestisjetunge Arabi Park, i Alfaz del Pi. Med et nyttig areal på 82,44 kvadratmeter og med en terrasse på 23,18 kvadratmeter. Huset har 3 store soverom og 2 bad, ett med eget bad, pluss en romslig stue, hvorfra du får tilgang til terrassen. Kjøkkenet er uavhengig og fullt utstyrt. Når det gjelder fasiliteter, er leiligheten utstyrt med air condition, oppvarming, gulvvarme på et av badene, doble vinduer og garderober.

Generelt

Beskrivelse av Alfaz del Pi

Alfaz del Pi ligger i Alicante provinsen på Costa Blanca og har i en årrekke vært populært blant nordmenn som ønsker seg et sted i solen. Byens historie går langt tilbake i tid og ligger ca. 5 mil nord for Alicante, og ca. 50 minutters kjøring fra flyplassen, El Altet (ALC) og kun 13 mil fra den sjarmerende storbyen Valencia.

Strand og bademuligheter i kommunen finnes i Albir ca. fire kilometer fra Alfaz del Pi, eller i Benidorm. Du finner et godt utvalg av restauranter og her kan du også kjøpe en rekke norske matvarer. I tillegg til å være et turiststed tilbyr også Alfaz del Pi et bredt utvalg av kulturelle tilbud. Blant annet en årlig filmfestival i Albir med gratis filmfremvisning på stranden hver kveld under festivalen, samt en Jazzfestival i Oktober. Kulturhuset - Casa de Cultura - er stedet for informasjon om hva som skjer når du er her.

Folk fra over 100 nasjoner har bosatt seg i kommunen, som er registrert med i overkant av 20 000 innbyggere. Av nærmere 10 000 utlendinger i kommunen er rundt 5000 nordmenn.

I Alfaz del Pi finnes det norsk bokhandel, Den Norske skolen på Costa Blanca med både grunnskole og videregående trinn, norsk sjømannskirke. Norges største helseforetak i utlandet, Reuma-Sol Senter, eid av Norges Revmatikerforbund, ligger også i Alfaz del Pi. Andre store folkegrupper i kommunen er briter, nederlendere og belgiere.

Adkomst/Tomteforhold

EUROPASOL

Europa-Sol Eiendomsmegling gir deg trygghet gjennom hele kjøpsprosessen.

Europa-Sol Eiendomsmegling er en familiebedrift med over 25 års erfaring innen omsetning av fast eiendom og nybygg i Alfaz del Pi, La Nucia, Albir, Altea og omegn (Marina-Baixa). 

Selskapet ble grunnlagt i 1988 av søsknene Devesa Such, og vi tilbyr våre kunder en inngående kjennskap om eiendomsmarkedet. Selskapet gir en absolutt sikkerhetsgaranti på hvert av trinnene i eiendomsomsetningen.

Når du bruker Europasol i din eiendomshandel vil du ha gleden av et bredt spekter av fagfolk, som gir deg råd og veiledning, og hjelper deg til å finne nettopp den boligen du er ute etter.

Vi tar oss av alle detaljene og kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A-Å. Du skal ikke bekymre deg for noe underveis, og vi står alltid klare til å hjelpe deg både med informasjon eller med praktiske oppgaver. 

Vår beste referanse er alle våre fornøyde kunder og venner i det nordiske markedet, som gjennom 25 år fortsatt holder kontakten og bruker oss i sine eiendomstransaksjoner.

Finansiering og forsikring

Europasol samarbeider med flere banker og kan være behjelpelige med å finansiere din boligdrøm på Costa Blanca. Vi innhenter gjerne også tilbud på forsikring av din eiendom.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en lang rekke eiendomsaktører i området, og kan være din megler uansett om du skulle finne drømmeboligen hos andre aktører. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en boligprat!

Husk at det er et begrenset utvalg av våre eiendommer som annonseres på Finn, så besøk gjerne våre nettsider hvor vi til enhver tid har over 1200 eiendommer i området til salgs: WWW.EUROPASOL.ES

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode312129002
Sist endret25. juli 2023 11:36
ReferanseX4414X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.