Bildegalleri

La Nucia

FLOTT LEILIGHET PÅ BAKKEPLAN MED EGEN, PRIVAT HAGE - BELLO HORIZONTE (S-4407)

Kart med kartnålLa Nucia - urb Bello Horizonte, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 155 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Boligareal
67 m²
Byggeår
1988

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

FLOTT LEILIGHET PÅ BAKKEPLAN MED EGEN PRIVAT HAGE!
Denne ettertraktede leiligheten ligger kun få minutters kjøring til sentrum av Altea, og inneholder to soverom, et bad, og en meget lys stue med direkte utgang til en stor og hyggelig hage. Fra hagen har du en dør som gir deg direkte tilgang til felles svømmebasseng. en parkeringsplass pluss en bod er inkludert i prisen.

Costa Blanca Booking, din spesialist på eiendom i Albir

 

Costa Blanca Booking har et bredt spekter av eiendommer for salg: hus, leiligheter, bungalower, rekkehus, villaer og tomter. Vi har eiendommer for videresalg, men vi har også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omkringliggende områder.

Du kan være sikker på å finne den eiendommen som du leter etter hos Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 eiendommer til salgs i dette området, og dersom dette ikke er tilstrekkelig, har vi tilgang til et nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmeglere med eiendommer på Costa Blanca i Spania.

Vi kan deg hjelpe deg gjennom alle ledd i prosessen ved kjøp av eiendom i Spania: Vi besøker et utvalg eiendommer, og er behjelpelig med å finne den rette eiendommen for deg. I tillegg bidrar vi med økonomisk og juridisk bistand ved kjøp av eiendom. Costa Blanca Booking vil sørge for at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode311975089
Sist endret24. juli 2023 10:20

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.