Bildegalleri

Fantastisk anlegg i sentrum av Lo Pagan, San Pedro del Pinatar.

Kart med kartnålLo Pagan, San Pedro del Pinatar, Costa Calida
PrisantydningEUR 279 950,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
82 m²
Byggeår
2022

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Elegante og moderne leiligheter i Lo Pagan. Hterrasse i 1. etasje, eller takterrasse

La Llana Beach & City er et kompleks av kun 12 fullt utstyrte moderne boliger som ligger i sentrum av Lo Pagan og San Pedro del Pinatar. Alle mleilighetene består av tre soverom og to bad og har åpen stueløsning mot kjøkkenet.
Soverommet nærmest inngangen har mulighet for å brukes som soverom eller kontor, og veggen mellom stue og soverom er flyttbar, slik at du kan velge hvordan du vil bruke denne plassen.
Leilighetene i første etasje har store uteplasser og privat parkering på tomten og leilighetene i toppetasjen inkluderer egen balkong og takterrasse, samt parkering inne i komplekset.
De øverste leilighetene tilbyr et komplett utekjøkken, elektrisk grill, en dusj med varmt vann og en designet metallisk pergola som vil gi deg mer brukbar plass hele året og gi deg skygge i de varme sommermånedene.
Fellesområdet med kunstgress inkluderer et oppvarmet svømmebasseng for de kjøligere månedene, strandområde, boblebad, fossefall og motstrøms -svømmemekanisme.
La Llana Beach & City ligger i et urbant miljø fullt av tjenester som du kan nå til fots slik at du ikke trenger bil for å komme deg til fasiliteter som butikker, banker, kaféer, apoteker osv. Stranden ligger bare én kilometer fra feriestedet.
Landskapet rundt er relativt flatt, noe som gjør det enkelt å komme seg dit til fots eller på sykkel. Herding gjørmebad og naturlige strender er rett rundt hjørnet, og onsdagsmarkedet tilbyr lokale råvarer av høyeste kvalitet hver uke hele året.
San Pedro del Pinatar er en liten by som ligger ved Mar Menor, Costa Calida i provinsen Murcia. Det er også i nærheten av den naturlige lagunen skapt av La Manga-stripen. Byen er en fiskehavn og kan skilte med mange fasiliteter, som barer, restauranter og shoppingområder.
Det er noen fantastiske strender i og rundt byen som inkluderer Playa de la Torre Derribada og Llana-stranden hvor du finner mange barer og restauranter med rikelig med parkering.
San Pedro del Pinatar ligger 46 km fra Murcia og 87 km fra Alicante.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International,  har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
I disse korona tider da det jo for mange er begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, om ønskelig, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video fra prosjektet, etc.

Adkomst/Tomteforhold

Lo Pagan ligger i San Pedro del Pinatar, og selve komplekset ligger kun cxa 1 km fra stranden. Rett i nærområdene ligger en rekke restauranter, barer, kafeer og butikker, samt onsdagsmarkedet.

Innhold

Her kan man velge i mellom leiligheter i 1. etasje med terrasse utenfor stuen, eller leiligheter i 2, etasje hvor man har både terrasse utenfor stuen samt en stor takterrasse med utekjøkken og dusj.
Inkludert i prisene på disse leilighetene er både airconditioen, gulvvarme på baderommene og hvitevarer, samt parkering inne på egen tomt. Ferdigstilles i Juni 2023.

Leilighetene i 1. etasje har 3 soveroim og 2 bad, de koster fra 279.950 €
Leilighetene i 2. etasje har 3 soverom, 2 bad og en stor takterrasse, de koster fra 329.950 € ( Inklusive et flott utekjøkken på takterrassen )
Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 13 - 14 %

Standard

Meget elegante og moderne leiligheter med suveren beliggenhet, se kartet !

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode311719138
Sist endret10. okt. 2023 08:12
ReferanseLa LLana Beach & City

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.