Bildegalleri

Benidorm

STOR LUKSUS TOPPLEILIGHET I BENIDORM (S-4405)

Kart med kartnålBenidorm, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 1 300 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Boligareal
265 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Hovedetasjen er 265m2, bestående av 3 soverom hvor master bedroom har et omkledningsrom og et stort bad, en 80m2 stue/spisestue, et designerkjøkken med en øy og et 17m2 stort vaskerom, bad og gjestetoalett.
Leiligheten er total renovert med materialer av 1. kvalitet, sentralisert A/C og radiatorer fordelt i alle rom og stue.
Fra hovedetasjen er det designertrapper til den 235m2 store takterassen utstyrt med kjøkken og grill, jacuzzi, komplett bad og et ekstra soverom.
Fra terrassen kan du nyte fantastisk panoramautsikt over havet og fjellene
Huset har en privat garasjeplass og fellesparkering, felles hageområder, svømmebasseng, lekeplass, treningsstudio, badstue, spill og møterom. Urbanisering med 24 timers overvåking.

Costa Blanca Booking, din spesialist på eiendom i Albir

 

Costa Blanca Booking har et bredt spekter av eiendommer for salg: hus, leiligheter, bungalower, rekkehus, villaer og tomter. Vi har eiendommer for videresalg, men vi har også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omkringliggende områder.

Du kan være sikker på å finne den eiendommen som du leter etter hos Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 eiendommer til salgs i dette området, og dersom dette ikke er tilstrekkelig, har vi tilgang til et nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmeglere med eiendommer på Costa Blanca i Spania.

Vi kan deg hjelpe deg gjennom alle ledd i prosessen ved kjøp av eiendom i Spania: Vi besøker et utvalg eiendommer, og er behjelpelig med å finne den rette eiendommen for deg. I tillegg bidrar vi med økonomisk og juridisk bistand ved kjøp av eiendom. Costa Blanca Booking vil sørge for at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode311495109
Sist endret20. juli 2023 08:18
ReferanseX S-4294 X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.