Bildegalleri

CALAHONDA - NYDELIG ENEBOLIG/VILLA MED FLOTT UTSIKT

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 1 050 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruttoareal
220 m²
Boligareal
167 m²

Visning

Visning etter avtale! Vi arrangerer individuelle visningsreiser. Ring Heidi på +34666442222 eller send epost til info@segarrabrateng.com!

Om eiendommen

Beliggenhet

VED LA SIESTA GOLF I CALAHONDA, MIJAS COSTA

Velkommen til Heidi Bråteng - eiendomsmegleren med lengst erfaring på Costa del Sol! 
Vinner av Marbellas Næringslivspris!

Generelt

Nydelig enebolig/villa i Calahonda som nylig har blitt oppgradert, hvor du kan nyte utsikten over Middelhavet med gangavstand til alle fasiliteter (supermarkeder, apotek, restauranter, butikker).

Eiendommen er fordelt over tre etasjer. I første etasje finner vi en stor entré med gjestetoalett, en meget romslig stue-spisestue med store gulv-til-tak vinduer, som oversvømmer boligen med naturlig lys. Den har også mange terrasser, både åpne og overbygde, samt uteplasser med ulike arealer for avslapning og soling. I samme etasje ligger også kjøkkenet, som er totalmodernisert i skandinavisk stil med materialer av høy kvalitet. 

I andre etasje er det tre soverom og tre bad. Hovedsoverommet er stort og har eget bad med dobbel servant og dusj. Ytterligere ett soverommene har eget bad. Alle soverom og bad har gulvvarme med uavhengig termostat. Her finnes også en terrasse på 22,31 m² med pergola og vakker havutsikt.

I kjelleren er det en parkeringsplass og en finsk badstue, tyrkisk bad, et komplett bad, som kan nås fra bassengområdet (40,15 m² vannduk). Hele bassenget og terrasseområdet er flislagt. Det er et lysthus i tre av høy kvalitet. Det er en parkeringsplass også uten carport.

Soverom 3
Bad 4.5
Areal 167 m²
Terrasse 53 m²
Totalt 220 m²

SEGARRA & BRÅTENG S.L., Heidi Bråteng med over 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet på Costa del Sol. Født i Trondheim og har bodd i Spania siden 1984.

Vi har alltid et stort tilbud av eiendommer i alle prisklasser, samtidig som vi har tilgang til alt av nybygg på kysten.

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land. 

VISNINGSTURER - Vi skreddersyr visningsturer til den enkelte klients ønsker og behov, og tilbyr leie av komfortabel utsiktsleilighet under oppholdet! Leiligheten har gangavstand til golfbane og Michelin restaurant.

Det er fascinerende å arbeide i dette markedet, som hele tiden er i hurtig endring. Det er nettopp den multikulturelle miksen, som gjør Costa del Sol til det perfekte sted å bo og feriere.

Vi er svært selektive og vi presenterer alltid eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå. Mer enn 30 års erfaring har lært oss hvilke byggeprosjekter vi kan anbefale og hvilke som bør frarådes. Intet oppdrag er for stort eller for lite for oss!

Kontakt oss gjerne også om du ønsker å selge din eiendom på Costa del Sol. Velg tjenester fra vår totalpakke, som blant annet består av verdivurdering, annonsering, rådgivning, boligstyling, evt. oppgraderinger, etc.

Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr et stort utvalg av tjenester gjennom våre partnere, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet.

Vi ønsker deg varmt velkommen til oss!

OBS! Alle kartposisjoner er omtrentlige! Ta kontakt for eksakt beliggenhet. Alle priser i Euro. Oppgitte arealer kan avvike fra Norsk standard.

Velkommen innom vårt kontor i Elviria! Vi holder åpent hverdager fra 10.00-18.30 og på lørdager fra 10.00-14.00.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode311489370
Sist endret26. aug. 2023 08:45
ReferanseSB6580

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.