Bildegalleri

VILLA TIL SALGS I LA NUCIA (4442)

Kart med kartnålLA NUCIA, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 325 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Bruksareal
182 m²
Tomteareal
207 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Frittliggende villa i en  rolig urbanisering i La Nucía. Det har blitt fullstendig renovert og er klar til å flytte inn. Distribusjon i tre etasjer som tilbyr romslighet og komfort. Romslig stue, fullt utstyrt kjøkken . Fire soverom og bad .  I tillegg har eiendommen air condition og oppvarming. De store terrassene er et høydepunkt i dette hjemmet, og gir deg muligheten til å nyte middelhavsklimaet og organisere utendørs møter. Eiendommen inkluderer en garasje og kjeller, noe som gir ekstra plass til lagring. Som en ekstra fordel har den et felles svømmebasseng, hvor du kan kjøle deg ned og slappe av på varme sommerdager uten å måtte bekymre deg for vedlikehold. 

Generelt

Beskrivelse av La Nucia

La Nucía er en landsby som ligger i en frodig dal 50 km nordvest for Alicante og flyplassen og ca 10 km fra de populære feriebyene Benidorm, Albir og Altea.

Kommunen er svært velfungerende, og er kjent som en av foregangskommunene i Valenciaregionen. I de flotte fjellene omkring er turmulighetene uendelige, både til fots og med bil. Beliggenheten litt opp fra kysten gjør også at store deler av La Nucia kan nyte godt ev en flott utsikt, og er stedet om du vil bo litt utenfor den store turiststrømmen.

La Nucía har beholdt sitt typiske spanske særpreg, med koselige trange gater, naturlige kilder og vakre, naturlige omgivelser. De har også områdets beste idrettsanlegg med en flott, moderne innendørs svømmehall, treningsstudio, tennisbaner, o.l., som man nyter godt av når man er innbygger i kommunen.

Fra La Nucia har du kort vei til populære utfluktsmål som Guadalest, kildene i populære Algar Falls, og den sjarmerende gamlebyen i Altea. Kun 10 minutter fra La Nucia har du også fornøyelsesparkene Terra Mitica, Terra Natura og Aqua Natura og litt nærmere sentrum av Benidorm kan du oppleve det Mundomar og Aqualandia.

Adkomst/Tomteforhold

EUROPASOL

Europa-Sol Eiendomsmegling gir deg trygghet gjennom hele kjøpsprosessen.

Europa-Sol Eiendomsmegling er en familiebedrift med over 25 års erfaring innen omsetning av fast eiendom og nybygg i Alfaz del Pi, La Nucia, Albir, Altea og omegn (Marina-Baixa). 

Selskapet ble grunnlagt i 1988 av søsknene Devesa Such, og vi tilbyr våre kunder en inngående kjennskap om eiendomsmarkedet. Selskapet gir en absolutt sikkerhetsgaranti på hvert av trinnene i eiendomsomsetningen.

Når du bruker Europasol i din eiendomshandel vil du ha gleden av et bredt spekter av fagfolk, som gir deg råd og veiledning, og hjelper deg til å finne nettopp den boligen du er ute etter.

Vi tar oss av alle detaljene og kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A-Å. Du skal ikke bekymre deg for noe underveis, og vi står alltid klare til å hjelpe deg både med informasjon eller med praktiske oppgaver. 

Vår beste referanse er alle våre fornøyde kunder og venner i det nordiske markedet, som gjennom 25 år fortsatt holder kontakten og bruker oss i sine eiendomstransaksjoner.

Finansiering og forsikring

Europasol samarbeider med flere banker og kan være behjelpelige med å finansiere din boligdrøm på Costa Blanca. Vi innhenter gjerne også tilbud på forsikring av din eiendom.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en lang rekke eiendomsaktører i området, og kan være din megler uansett om du skulle finne drømmeboligen hos andre aktører. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en boligprat!

Husk at det er et begrenset utvalg av våre eiendommer som annonseres på Finn, så besøk gjerne våre nettsider hvor vi til enhver tid har over 1200 eiendommer i området til salgs: WWW.EUROPASOL.ES

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode311381073
Sist endret19. juli 2023 13:07
ReferanseX4442X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.