Bildegalleri

El Albir

PEN OG RENOVERT BUNGALOW MED 3 SOVEROM I ALBIR (S-4266)

Kart med kartnålAlbir, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 230 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Soverom
3
Bruksareal
95 m²
Tomteareal
25 m² (eiet)

Fasiliteter

Balkong/Terrasse

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Den består av en solrik stue med pelletspeis og utgang til terrasse, åpen kjøkkenløsning, tre romslige soverom, bad med dusj og toalett. Sørøst-orientering, så den får mye naturlig lys hele dagen. Se delvis møblert skift. Fellesområdene inkluderer hager, svømmebasseng og parkering. Urbanisering beliggende i et rolig område, to minutter fra sentrum og stranden med bil, og mindre enn 10 minutter til fots.

Costa Blanca Booking, din spesialist på eiendom i Albir

 

Costa Blanca Booking har et bredt spekter av eiendommer for salg: hus, leiligheter, bungalower, rekkehus, villaer og tomter. Vi har eiendommer for videresalg, men vi har også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omkringliggende områder.

Du kan være sikker på å finne den eiendommen som du leter etter hos Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 eiendommer til salgs i dette området, og dersom dette ikke er tilstrekkelig, har vi tilgang til et nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmeglere med eiendommer på Costa Blanca i Spania.

Vi kan deg hjelpe deg gjennom alle ledd i prosessen ved kjøp av eiendom i Spania: Vi besøker et utvalg eiendommer, og er behjelpelig med å finne den rette eiendommen for deg. I tillegg bidrar vi med økonomisk og juridisk bistand ved kjøp av eiendom. Costa Blanca Booking vil sørge for at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode311245528
Sist endret18. juli 2023 07:19

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.