Bildegalleri

CANNES - TREROMSLEILIGHET MED SJØUTSIKT PÅ LA CROISETTE

Cannes, 06400 Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 2 756 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
80 m²
Boligareal
80 m²
Rom
3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Cannes ligger midt på den franske rivieraen og er mest kjent for sin filmfestival som arrangeres hvert år i mai måned. Men denne byen har langt mer å by på enn film. Dette er en mondén by, med et stort utvalg av motebutikker, lekre restauranter og flotte sandstrender. Den kjente promenadegaten Promenade de la Croisette går langs hele stranden mot Middelhavet og er ca. to kilometer lang, med kasinoet i øst og den gamle havnen og gamlebyen Le Suquet i vest. La Croisette er kantet med dyre forretninger, luksushoteller og flott arkitektur. I de mindre gatene bak La Croisette ligger selve hjertet av Cannes, med et mylder av hyggelige butikker, kafeer, barer og restauranter.

Avstander/kommunikasjon

Cannes ligger ved jernbanelinjen som trafikkerer strekningen Italia til Marseille og betjenes av hurtigtoget TGV, samt region- og interregionale tog. En rekke busslinjer stopper også flere steder i byen. Nærmeste flyplass er Nice Cote d'Azur som ligger ca. 20 minutter unna.

Innhold

Denne flotte treromsleiligheten på 80 m² i utmerket stand ligger i Chanel-bygget på Croisetten rett overfor Palais des Festivals. Leiligheten inneholder en stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom, et dusjrom, et bad, to toaletter og en terrasse på 12 m². Bod. Parkering i kjeller. Vi har flere tilsvarende eiendommer for salg i dette området. Bruk EIENDOMSSØK på vår nettside. Bruk oss som din søkemegler, det lønner seg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg. Vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.no

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Cannes, 06400 Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Kjersti Torp

Eiendomsrådgiver utland

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode310786299
Sist endret01. aug. 2023 17:35

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.