Bildegalleri

Sjarmerende provençalsk villa mellom kysten og sentrum, ca. 900 m fra stranden og 4 km fra Sainte Maxime

Sainte Maxime, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 2 362 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
180 m²
Tomteareal
2 005 m² (eiet)
Byggeår
1980
P-plasser
2

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Denne nydelige eiendommen er i boligområdet Mont Joli, ca. 900 m fra stranden i La Nartelle.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Les gjennom vår kjøperguide på 354 sider!

Se på www.franskmegling.no for mer informasjon.

Innhold

Boareal 180m² + annekser på ca. 150m²

Denne villaen tilbyr en fantastisk sørøst-eksponering med uhindret utsikt over havet og de omkringliggende åsene.
Villaen er i hovedsak på ett plan med en tomt på 2005m².
Den består av to deler: boligen i første etasje og diverse annekser i kjelleren på ca 150m2.
Hoveddelen består av:
Entré, stue/spisestue med peis, utstyrt kjøkken, separat toalett, 4 soverom, bad med toalett og 3 dusjrom med toaletter.

Uteplass med fontene på vestsiden og stor terrasse med grill og et 12m x 6m evighets-basseng på sørøstsiden med nydelig hav-utsikt.

Villaen har også en fantastisk uteplass på 50m² med fiskedam, perfekt for en hyggelig lunsj i skyggen, og skogkledd og delvis anlagt eiendom.

I tillegg finnes en kjeller bestående av garasje, treningsrom, fyrrom, teknisk rom, flere terrasser, hage, parkeringsplass i nivå med huset og en ved garasjen.

Villaen er bygget med kvalitetsmaterialer. Praktisk beliggenhet, enkel tilgang.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Vanina Magnussen på +33651107727 (snakker norsk) / epost : v.magnussen@franskbolig.fr .

Kjøper du eller selger du en eiendom gjennom FranskBolig, får du som norsk kunde tilgang til mange tjenester du ikke finner andre steder, til en fornuftig pris.
Mange av våre tjenester til kjøper er kostnadsfrie (les mer på www.franskbolig.no/tjenester-kjoper  ). På www.franskbolig.no/fordelsregister  kan du i tillegg velge to ekstra fordeler på toppen av alt det FranskBolig tilbyr alle norske kunder.

Standard

Svært god standard.

En samarbeidende fransk megler selger denne boligen

FranskBolig tilrettelegger kommunikasjon mellom deg og megleren, men vi gjør mye mer enn dette: Vi har tilgang til de fleste eiendommene til salgs i Sør-Frankrike og kan derfor finne flere gode alternativer dersom du ønsker et større utvalg.

FranskBolig er den største skandinaviske boligjegeren, og den eneste norske virksomheten spesialisert kun på Frankrike
. Juridisk, administrativ og teknisk bistand gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen overalt i Frankrike
. Flytende i fransk også
. Godt over 1 000 transaksjoner siden 2007 for norske kjøpere og selgere, enten som kjøpsmegler, salgsmegler eller ekstern juridisk rådgiver
. Fransk meglerbevilling
. Boligkjøperforsikring
. Garanti mot skjulte feil og mangler

Ihht fransk lov om eiendomsmegling kan ikke franske eiendommer megles fra utlandet. For eksempel fra Norge. Derfor er det alltid et franskregistrert meglerfirma som selger en eiendom som formidles i Norge, om det er på finn.no eller på andre norske nettsider.

For å finne ut om firmaet du er i kontakt med har fransk meglerbevilling kan du sjekke selv i registeret: https://www.cci.fr/web/trouver-un-professionnel-de-l-immobilier (der finner du oss: Europimmo Consulting).

FranskBolig abonnerer på juridiske brev og informasjonshefter og deltar på kurs om eiendomsfaget flere ganger i året Vi holder oss oppdatert hele tiden om lovendringer som berører bl.a. eiendomsoverdragelser.

Vi samarbeider med mange notarer og advokater både i Frankrike og i Norge, samt med skatterepresentanter. Med vår lange ekspertise innen skatt, arv, eierforhold og boligdrift kan vi derfor bistå med å finne de beste løsningene for å minske arveavgiftstrykket i Frankrike, redusere skattebelastningen ved utleie, m.m.

Vi har kontorer i Oslo og i Sophia-Antipolis nær Antibes. Du kan treffe våre hyggelige og proffe konsulenter langs hele Middelhavskysten: Erik i Uzès, Helen og Tale i Montpellier, Irene i Carcassonne, Alexis i området mellom Collioure og sète, Michael i Nice, Stéphane i Cannes, Ida i Lorgues, Frederick i Le Cannet, Vanina i Antibes og Mona i Saint-Tropez. Sammen med våre norsktalende medhjelpere dekker vi hele Middelhavsområdet mellom Menton og Céret og litt til. Alle våre rådgivere snakker et skandinavisk språk med unntak av Alexis som snakker flytende engelsk.

Helt til slutt: I Frankrike, kanskje enda mer enn andre steder: Selgeren er meglerens kunde.

Kjøperen er vår kunde.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Sainte Maxime, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode310460613
Sist endret11. juli 2023 14:48
Referanse666v5331m

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.