Bildegalleri

Torrevieja | Los Balcones | 2/3 sov | 2 bad | Parkering | Felles basseng

Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 249 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruksareal
84 m²
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Moderne og helt nye leiligheter i Los Balcones, Torrevieja

Gjennomførte, romslige og innholdsrike leiligheter med 2/3 soverom og 2 bad og egen parkeringsplass. Her kan du velge mellom leiligheter på bakkenivå og i toppetasje. 1.etg får en privat terrasse og hage, toppetasjene har egne takterrasser. Alle leilighetene har åpen stue/kjøkkenløsning og det bygges med produkter og materialer av høy kvalitet.

Los Balcones er en eksklusiv urbanisering som ligger på det høyeste punktet i Torrevieja. Området skiller seg ut med frittstående villaer på romslige tomter og velstelte fellesområder. Beliggenheten er meget attraktiv da bl.a universitetssykehuset i Torrevieja ligger i området. Du finner også butikker, barer og supermarkeder i nærområdet. På kun 5-minutter når du også det kjente kjøpesenteret La Zenia Boulevard, samt at du har god forbindelse til motorveiene N-332 og AP-7.

 

Avstand:

-          40 minutter til Alicante flyplass

-          5 Minutter unna strand

-          10 minutter unna golfbane

-           De fleste fasiliteter innenfor 2 km radius

Innhold

-          2/3 soverom

-          2 bad

-          Åpen stue/kjøkkenløsning

-          Romslige uteområder

-           Parkering

 

Standard og viktige kvaliteter

-       Topp moderne kjøkken

-       Utstrakt bruk av flis

-       Flotte utearealer på begge leilighetstyper

-       Ferdig montert garderobe

-       Klimaanlegg

-       Solfylt

-       Flotte fellesområder med basseng og Jacuzzi

Ta kontakt for komplett informasjon.

Esentya Estate er et norskeid meglerfirma på Costa Blanca. Teamet har soliderfaring fra salg og utvikling av eiendom i Spania, kombinert med finansbakgrunn fra Norge. Vårt oppdrag er å realisere boligdrømmen i Spania samtidig som kundens interesser er ivaretatt. Med et høyt fokus på kvalitet og sømløse prosesser sikrer vi at både kjøper og selger får utført en enkel og trygg bolighandel. Hovedkontoret ligger rett ved La Mata stranden utenfor Torrevieja, i tillegg har vi et satelittkontor i Trondheim. Vi har valgt å spesialisere oss på nybygg og nyere moderne boliger. Vårt kjerneområde er den sørlige delen av Costa Blanca, fra Alicante i nord til Mar Menor i sør. Vi har også samarbeidspartnere på den nordlige delen av Costa Blanca, Costa Del Sol og i Marbella området. Besøk www.esentyaestate.com for å lese mer om oss og Costa Blanca! 

Finansiering:

Gjennom våre samarbeidspartnere i Spania kan vi tilby finansiering på boligen via Spansk bank. Dette medfører at den Spanske banken kan stille sikkerhet i boligen direkte som forenkler prosessen betydelig. Ta kontakt for mer informasjon og risikovurdering rundt dette.

Utleie:

Utleie av bolig i Spania er en fin mulighet til å finansiere hele eller deler av kostnadene med å eie bolig i utlandet når du selv ikke bruker den. Solsiden Real Estate har direkte samarbeid med et utleieselskap som håndterer alle prosessene knyttet til utleie for en fast prosentandel av leieinntektene. Ta kontakt for mer informasjon eller gå inn på www.esentyaestate.com for å lese mer om utleie i Spania

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca sør
Logo

Esentya Estate SL

An investment in quality of life

Annonseinformasjon

FINN-kode310218812
Sist endret09. juli 2023 14:13

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.