Bildegalleri

VAKKER DUPLEX LEILIGHET NÆR FINESTRAT WL-5165

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 450 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
223 m²
Grunnflate
206 m²
Byggeår
2020

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Vakker luksus duplex leilighet med privat hage og privat basseng i urbanisasjonen Camporosso nær Finestrat.  I første etasje er det en privat hage på sørvest for ettermiddagssolen med inngangsdør.  Inne er det et moderne åpent kjøkken med romslig stue, to soverom og to bad, hvorav det ene er i suite.  En vakker stor utendørs terrasse med panoramautsikt og havutsikt.  Du har også utsikt over den private hagen med svømmebassenget i underetasjen.  Den interne trappen fører til underetasjen hvor det også er en romslig stue med stort soverom og bad.  Her er også en stor utendørs terrasse med privat hage og privat basseng.  Fra underetasjen kan du gå direkte til garasjen der den private parkeringsplassen ligger.  Vakker urbanisering med stort felles utendørsbasseng, padelbaner, lekeplass for barn, et stort oppvarmet innendørsbasseng, badstue og stort privat treningsstudio.  Alt dette ligger 3 minutter fra La Marina kjøpesenter, golfbaner, fornøyelsesparker, 3,5 kilometer fra stranden og 45 minutter fra Alicante flyplass.

I Albir Confort - Eiendomsforvaltning forener vi bred erfaring og profesjonalitet for å kunne tilby deg de mest interessante eiendommer og nye prosjekter.
Våre profesjonelle medarbeidere er behjelpelig med følgende tjenester:

•Rådgivning for kjøp og salg av nye og brukte eiendommer: eneboliger, leiligheter, luksus villaer, tomter, ...
•Markedsføring og salg av nye byggeprosjekter.•Investering i eiendomsaktiva.•Utleie av turistleiligheter og for bedrifter.•Boligenterprise.
Albir Confort Eiendomsforvaltning tilbyr deg en komplett eiendomsservice, og vi tilbyr våre kunder profesjonelle løsninger under hele kjøpsprosessen.

Albir confort – salg og utleie
Albir Confort startet sin virksomhet i året 1991. Helt fra begynnelsen har vi lagt stor vekt på kvaliteten av våre leiligheter, verdien av våre tilleggstjenester og vår personlige kundeservice.

Vi leier også ut feriehus i Albir!
Velkommen til oss!

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode309888931
Sist endret06. juli 2023 12:04
ReferanseX5165X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.