Bildegalleri

Nytt anlegg i Torrevieja. 2 soverom og 2 bad, eller Penthouseleilighet med 2 soverom og 2 bad.

Kart med kartnålTorrevieja sentrum, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 249 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
97 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Dette er leiligheter som ligger kun ca 200 meter fra La Cura stranden, med gangavstand til alt denne flotte byen kan tilby av restauranter, barer, butikker og ikke minst den flotte strandpromenaden.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca og Costa Calida i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

 

Adkomst/Tomteforhold

Leiligheter nærme stranden i Torrevieja.

Ny blokk som skal bygges i Torrevieja, ca. 200 meter fra Playa Del Cura, nær skole, park, butikker, restauranter og marked.
Denne nye bygningen, Residencial Alegria XIX, består av leiligheter med to soverom, samt en studioleilighet, åpent avslapningsområde, akklimatisert basseng og finsk badstue. Toppleilighetene inkluderer privat solarium.
Boligene leveres med luksusfinish, PVC-vinduer med støydemping og termisk kontroll, innebygde skap, belysning, fullt utstyrte kjøkken med hvitevarer fra de viktigste europeiske produsentene, samt fullt møblerte bad med dusjskjermer, gulvvarme og forhåndsinstallasjon. av klimaanlegg.
Komplekset er fordelt på fem etasjer, og beliggenheten er ved siden av shoppingområdet komplett med tradisjonelle tapasbarer, butikker, fortauskafeer, banker, internasjonale spisesteder og mye mer lokale fasiliteter som forbedrer denne aldri så populære ferie- og boligdestinasjonen.
Torrevieja sentrum ligger på den sørlige Costa Blanca, Alegria XIX er kun 200 meter fra El Cura-stranden med blått flagg. På grunn av økt turisme tilbyr byen mange restauranter, barer, butikker og internasjonale skoler. Det er utmerkede transportforbindelser til Alicante, Murcia og Elche, noe som gjør det til en av favorittdestinasjonene for både nasjonale og internasjonale turister som ønsker å nyte klimaet, strendene og maten.

Innhold

Flotte og eslkusive leiligheter med 2 soverom og 2 bad. På toppen finner vi 2 stk flotte Penthouseleiligheter med egen takterrasse. I 1. etasje er det et svømmebasseng til felles bruk. 

Leiligheter med 2 soverom og 2 bad koster fra 249.000 €
Penthouseleilighetene i øverste etasje, med egen takterrasse koster fra 329.000 €
Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 13-14 %
Ferdigstilles i Juli 2024

Standard

Meget lukseriøse leiligheter

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode309734646
Sist endret02. okt. 2023 20:02
ReferanseAlegria XIX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.