Bildegalleri

STOR VILLA MED PANORAMAUTSIKT I LA NUCIA (S-4400)

Kart med kartnålLa Nucia, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 695 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Boligareal
390 m²
Tomteareal
1 000 m²
Byggeår
2000

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Vi presenterer denne store uavhengige villaen i et veldig rolig område av La Nucia, den ligger i et privilegert område med flott natur, den har panoramautsikt over Benidorm og fjellene.
Den perfekte beliggenheten gjør den unik for utsikten og avstanden til nærliggende byer, den har romslig stue med peis, uavhengig kjøkken, 4 soverom, 3 bad, totalt 390m2 bolig og 1000m2 tomt. garasje for 2 biler og flere parkeringsplasser, et fantastisk basseng, et ekstra sommerkjøkken med BBQ og vedovn. Det perfekte sted å kose seg med familie og venner.. Huset har mye å tilby, det har kjeller, badstue, mulighet for utvidelse av første etasje, hage med frukttrær.
La Nucia er en flott by med store kjente sportsanlegg, kulturelle tilbud, i tillegg til å se en koselig og flerkulturell by, 

OM LA NUCIA

La Nucia er en by som ligger i en frodig dal i den nordlige delen av Costa Blanca. La Nucia ligger 50 kilometer nord-vest for Alicante og flyplassen, og bare ti kilometer fra det mest populære turiststedet nord på Costa Blanca: Benidorm. Altea med sin pittoreske gamleby er også bare syv kilometer unna. Flyplassen i Valencia ligger ca. 90 minutter unna med bil.

La Nucia har utsikt over frukt- og grønnsaks åkre, og har blitt populært sted for utlendinger som ønsker å bosette seg i Spania, ettersom det er så nær kysten, men rolig nok til ikke å bli påvirket av turiststrømmen til Costa Blanca i skoleferiene. Populære boligområder i La Nucia inkluderer: Barronco Hondo, Colloma, Bello Horizonte og El Tossal.

La Nucia tiltrekker seg mange shoppinglystne til byen på grunn av fabrikkutsalget ‘Labels og Tables’ som fører mange populære merker som Next, Debenhams, New Look og Dorothy Perkins. Av utflukter verdt å gjøre kan nevnes de nærliggende fossene ved Callosa d’en Sarria og den populære Algar Falls. Andre aktiviteter og utflukter i nærheten av La Nucia er for eksempel fornøyelsesparkene Terra Mitica, Terra Natura og Aqua Natura som ligger mindre enn ti minutter unna med bil, og Mundomar og Aqualandia som er omtrent femten minutter unna, i nærheten av Benidorm.

Adkomst/Tomteforhold

Costa Blanca Booking - Din boligspesialist i Albir..

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca. 

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

VELKOMMEN

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode309537371
Sist endret03. juli 2023 17:40

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.