Bildegalleri

Benahavís - Nye villaer inspirert av Lamborgini

Kart med kartnålMálaga, Benahavís, 29679 Costa del Sol
PrisantydningEUR 3 605 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruttoareal
680 m²
Tomteareal
1 005 m²
Rom
9
Sengeplasser
4

Fasiliteter

Aircondition
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Hage
Heis
Bademulighet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Et eksepsjonelt nytt prosjekt i det eksotiske området Benahavís. Hovedtrekket i det ultraluksuriøse prosjektet er designen, som er inspirert av Automobili Lamborghini. Det blir de første merkevareboligene i Spania noensinne.

Det pulserende og attraktive boligkomplekset består av 53 praktfulle villaer som ligger forsiktig på en åsside. Hver villa ligger i forskjellige høyder og har utsikt over kysten. Disse fantastiske boligene er tilgjengelige i tre ulike typer: Esmeralda Villas med 4 soverom, Zafiro Villas med 5 soverom og Diamante Villas med 6 soverom. De eksklusive boligene har romslige takterrasser, badstue, hjemmekino, frodig hage og et flerbruksrom som enkelt kan gjøres om til treningsstudio.

Kontakt oss for mer informasjon!


Drømmer du om å kjøpe bolig i Spania? – Kontakt Propertissimo!

Propertissimo er en av markedets største aktører på boliger i utlandet. Vi har hjulpet utallige skandinavere med en vellykket boligjakt. Er du ute etter feriebolig eller bolig som investering? Vi har en rekke eksklusive boliger til salgs, samt alt av nybygg på markedet. Våre eksklusive boliger er det kun vi som kan tilby og dette skiller oss ut fra de fleste aktører. Vi selger i gjennomsnitt en bolig om dagen, noe som gjør oss til en meget erfaren megler i markedet. Vi vet hva våre kunder vil ha!

I tillegg har vi en rekke eksklusive prosjekter der vi selv er med å utforme materialvalg, design og kvaliteter, slik at de tilpasses våre skandinaviske kunders ønsker og forventninger. I disse prosjektene følger vi byggeprosessen fra A til Å i samarbeid med utbygger og kunder.

Skal du selge din bolig? Propertissimo kan tilby en bred markedsføring i de aller fleste portalene i Europa og kan love høy synlighet i markedet. Vi har lang erfaring med salg av brukte boliger og har et profesjonelt team for å hjelpe deg i prosessen. Kontakt oss for en gratis verdivurdering.

Vi kan tilby erfarne meglere med inngående kjennskap til boligmarkedet, som vil hjelpe deg til en trygg bolighandel. Våre meglere snakker norsk, svensk, dansk, spansk, engelsk, fransk, tysk og polsk, så vi kan alltid hjelpe deg på ditt språk. Vi dekker hele Costa del Sol og Costa Blanca, med kontorer i Nerja, Fuengirola, Estepona og Torrevieja. Besøk et av våre kontorer for en boligprat!

Vi samarbeider med svenske og norske advokatkontorer, noe som betyr at du alltid vil få hjelp på ditt språk også i etterkant av kjøpet hvis du ønsker å benytte deg av disse. Vi kan også hjelpe til med innredning, oppussing, utleie og liknende gjennom våre samarbeidspartnere.

Kontakt Propertissimo for en trygg bolighandel!

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode309437517
Sist endret21. juni 2024 00:24
ReferanseFLP0110

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.