Bildegalleri

Penthouse i Torrevieja med 2 og 3 soverom nært stranden

Kart med kartnålTorrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 399 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
113 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Residencial Kasia er leiligheter som ligger i Avenida de las Habaneras, 170 meter fra Palangre-kurven, ved siden av fritidsområdet, restaurantene og barene i sentrum av Torrevieja.

15 eiendommer fordelt på 5 etasjer, med toppleiligheter med privat solarium hvor du kan slappe av med havbrisen fra kysten. Alle er fra 94,95 m2, med 2 eller 3 soverom og 2 bad.

Disse vakre leilighetene med 2 eller 3 soverom og 2 bad, med romslige rom og ferdig med de beste materialene på markedet, ligger i en av de viktigste gatene i Torrevieja og kun 200 meter fra Los Locos-stranden, det perfekte alternativet for året. -rundt ferieliv.

Takterrassen har et felles svømmebasseng hvor du kan avslutte dagen på stranden på den mest avslappende måten, og bygget har også mulighet for parkering og bod.

Takket være den sentrale beliggenheten i Kasia kan du gjøre hva du vil: spasere langs kysten, dykke i de turkise vikene, ta en båttur, fiske, seile, padle eller vindsurfe i Nautical Club of Torrevieja, se på solnedganger på en terrasse eller gå ut og spise middag på de nærmeste lokale restaurantene.

Strendene i Torrevieja er fantastiske og har også en lang promenade som er et ideelt sted å slappe av på hele året, samt vandre langs i de vakre vintermånedene. Det er en overflod av fasiliteter tilgjengelig, inkludert barer, restauranter, butikker, banker, supermarkeder og mye mer. Torrevieja har også fortøyningsmuligheter for båter og ligger kun 40 minutter fra Alicante flyplass.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 3000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 2 bad , terrasse 13m2 + solarium 18m2, heis.
pre-installert A/C. Mulig å kjøpe garasjeplass.

3 soverom fra 299 900€
2 soverom fra 289 900€
3 soverom penthouse fra 409 900€

Ferdigstillelse des-2025


På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode309211355
Sist endret01. juli 2023 12:01
ReferanseKasia

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.