Bildegalleri

En fantastisk ny produksjon i El Chaparral

Kart med kartnålMálaga, Mijas, Mijas Costa, 29649 Costa del Sol
PrisantydningEUR 395 200,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
124 m²
Rom
5
Sengeplasser
3

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Golfbane
Hage
Bademulighet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Dette flotte nye anlegget har en perfekt beliggenhet innen gangavstand til stranden og supermarkeder og bare 5-10 minutter til den vakre landsbyen La Cala og Fuengirola, mens Marbella er ca 30 minutter unna.

Anlegget vil ha tre forskjellige bassengområder, flere grønne områder, spa, tennis, sosialt rom og mye natur rundt. Du har en fantastisk havutsikt fra området samt leilighetene. Boligene er bygget i høy kvalitet med fokus på åpne og lyse rom.
Leilighetene har en åpen planløsning mellom kjøkken og stue og terrasse. Penthouseleilighetene har en utrolig panoramautsikt over havet, mens de fleste husene i første etasje har sin egen private hage. Garasje og bod er inkludert i prisen.

Kontakt oss for mer informasjon!Drømmer du om å kjøpe bolig i Spania? – Kontakt Propertissimo!

Propertissimo er en av markedets største aktører på boliger i utlandet. Vi har hjulpet utallige skandinavere med en vellykket boligjakt. Er du ute etter feriebolig eller bolig som investering? Vi har en rekke eksklusive boliger til salgs, samt alt av nybygg på markedet. Våre eksklusive boliger er det kun vi som kan tilby og dette skiller oss ut fra de fleste aktører. Vi selger i gjennomsnitt en bolig om dagen, noe som gjør oss til en meget erfaren megler i markedet. Vi vet hva våre kunder vil ha!

I tillegg har vi en rekke eksklusive prosjekter der vi selv er med å utforme materialvalg, design og kvaliteter, slik at de tilpasses våre skandinaviske kunders ønsker og forventninger. I disse prosjektene følger vi byggeprosessen fra A til Å i samarbeid med utbygger og kunder.

Skal du selge din bolig? Propertissimo kan tilby en bred markedsføring i de aller fleste portalene i Europa og kan love høy synlighet i markedet. Vi har lang erfaring med salg av brukte boliger og har et profesjonelt team for å hjelpe deg i prosessen. Kontakt oss for en gratis verdivurdering.

Vi kan tilby erfarne meglere med inngående kjennskap til boligmarkedet, som vil hjelpe deg til en trygg bolighandel. Våre meglere snakker norsk, svensk, dansk, spansk, engelsk, fransk, tysk og polsk, så vi kan alltid hjelpe deg på ditt språk. Vi dekker hele Costa del Sol og Costa Blanca, med kontorer i Nerja, Fuengirola, Estepona og Torrevieja. Besøk et av våre kontorer for en boligprat!

Vi samarbeider med svenske og norske advokatkontorer, noe som betyr at du alltid vil få hjelp på ditt språk også i etterkant av kjøpet hvis du ønsker å benytte deg av disse. Vi kan også hjelpe til med innredning, oppussing, utleie og liknende gjennom våre samarbeidspartnere.

Kontakt Propertissimo for en trygg bolighandel!

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Propertissimo

Velkommen til Propertissimo

Annonseinformasjon

FINN-kode309049646
Sist endret10. mai 2024 00:23
ReferansePRN00114

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.