Bildegalleri

SOLGT! Punta Prima | Attraktiv penthouse med 2 soverom - 2 bad | Takterrasse | Havutsikt | Parkering | Utleielisens!

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 229 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
P-plasser
1

Visning

Kontakt norgeskontoret i Halden +47 92144000 for å avtale visning. Er du i Spania - kontakt kontoret i Alicante på +34 865 888 888

Om eiendommen

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt plassert i idylliske Punta Prima.

Fra det populære komplekset Residencial Marinamed har man gåavstand til alt man trenger av fasiliteter.

Butikker, restauranter og supermarked. Punta Marina comercial center ligger kun 5 minutters gange fra leiligheten.

Og ikke minst den flotte Punta Prima stranden som ligger ca 1 km unna. 

Avstander:

Alicante Flyplass: 40 minutter
Corvera Flyplass : 40 minutter
Torrevieja sentrum : 7 minutter
La Zenia Boulevard shopping: 20 min til fots
Nærmeste strand: 15 min til fots

Generelt

Flott toppleilighet i Marinamed Punta Prima - veldrevet sameie som kun består av 32 leiligheter. Flott fellesområde med basseng. 

Denne leiligheten består av 2 soverom og 2 bad. Privat parkeringsplass. 

Lys og fin leilighet som er velholdt , leiligheten er plassert i midten i dette populære komplekset noe som gjør at man også får nydelig utsikt over basseng / fellesområde. 

Den ligger østvendt - så morgensol på balkongen - og skygge her på ettermiddagen / kveld. 

Fra stuen har man en terrasse  med plass til spisebord og sittegruppe, herfra en utvendig trapp som fører opp til den store takterrassen.

Her kan man nyte solen hele dagen og ikke minst en flott havutsikt.

Leiligheten selges fullt møblert og er også utstyrt med blant annet pergola, installert utekjøkken med kjøleskap, grill, utemøbler og AC.

Lave fellesutgifter - kun €50 pr mnd. 

Meget attraktivt utleieobjekt - boligen har utleielisens!

Vi anbefaler en visning!

Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Blanca Eiendom S.L

Vi er et Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Områdets mest komplette utvalg av nybygg

Vi i Costa Blanca Eiendom samarbeider tett med de aller fleste utbyggere i området. Vi sørger for at utbygger stiller med lovpålagte bankgarantier under byggeprosessen, holder våre kunder fortløpende orientert vedrørende fremdrift, og gjennomfører befaringer før overlevering.

Hvorfor velge oss?

Vi har kontorer både i Norge og i Spania. Dette gjør at vi har en tilstedeværelse og tilgjengelighet som gjør hele prosessen mye enklere. Våre medarbeidere har lang erfaring, og kjenner områdene i Costa Blanca veldig godt. Hos oss vil all kommunikasjon i forbindelse med kjøp og salg av bolig i Spania enten være på norsk, eller bli oversatt til norsk.

Meget gode referanser fra tidligere kjøpere - les noen her https://cbeiendom.com/no/testimonials/

 • Vi sørger for at det alltid blir gitt lovpålagt bankgaranti på nybygg
 • Vi har kontorer i Norge ( Halden og Jessheim ) og i Alicante
 • Vi snakker norsk, engelsk og spansk
 • Særdeles gode referanser
 • Utleieformidling fra A-Å. 
 • Vi ordner alt det praktiske - NIE - strøm, vann, internet etc. 
 • Inntil 80% finansiering i euro

Vi er tilgjengelige

Det å kjøpe eiendom i Spania kan for mange virke litt skremmende og uoversiktlig. Av den grunn legger vi stor vekt på å informere og bistå våre kunder gjennom hele prosessen. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål både før, under og etter et kjøp, og vi står til disposisjon hele veien.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania

Omkostninger varierer noe avhengig av om det er nytt eller brukt, men vanligvis vil kjøpers omkostninger ligge på mellom 12% og 14% på topp av kjøpspris. Dette dekker, skatter, avgifter, eierskifteomkostninger med mer. Kjøper får et oppsett som viser alle kostnader ved det konkrete kjøpet.

Bruktbolig

Vi har mange egne direkte bruktboliger for salg i alle prisklasser. Finner du derimot en bruktbolig selv - kan vi ordne visning på denne, uten at det koster deg noe ekstra. 

Selge Bolig i Spania

Vi bistår også hvis du skal selge bolig i Spania. Kontakt oss for en helt uforpliktende verdivurdering av boligen, samt en gjennomgang av salgsprosessen. Vi har markedets mest komplette markedsføringspakke, med profesjonelle bilder, 360 visning av boligen, videopresentasjon, og dronevideo av området rundt boligen. Selger du med oss, har du fri juridisk bistand under hele salgsprosessen. Vi har salgsgaranti, det vil si at skulle vi mot formodning ikke klare å selge boligen innen avtalt tid, betaler du heller ingenting for våre tjenester.

Utleie

Vi bistår våre kunder med hele utleieprosessen fra søknad om utleielisens til en komplett utleieservice av boligen. Dette innebærer : 

 • Markedsføring / annonsering
 • Kontakt med leietagere
 • Møte leietagere ved boligen / hente flyplass
 • Utsjekk / utvask / klargjøre for nye leietagere


Våre hovedområder

Costa Blanca Nord: Aigues, Albir, Alcoy, Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Calpe, Cumbre del Sol, Denia, El Campello, Finestrat, Gandia, Ibi, Javea, Jijona, La Nucia, Moraira, Mutxamel, Oliva, Playa San Juan, Polop, Relleu, Tibi, Villajoyosa,

Costa Blanca Sør: Abanilla, Aguas Nuevas, Algorfa, Alicante, Arenales, Benijofar, Cabo Roig, Campoamor, Ciudad Quesada, Dehesa Campoamor, El Chaparral, El Raso, Elche, Formentera del Segura, Gran Alacant, Guardamar, Hondon de las Nieves, La Florida, La Marina, La Mata, La Zenia, Las Colinas, Los Altos, Los Balcones, Los Dolses, Los Montesinos, Mil Palmeras, Orihuela, Pilar de la Horadada, Playa Flamenca, Punta Prima, Rojales, San Miquel de Salinas, Santa Pola, Torre de la horadada, Torrevieja, Villamartin, Vista Bella Golf

Costa Calida: Aguilas, Alhama, La Manga, Lo Pagan, Lorca, Los Alcazares, Mar de Cristal, Mazarron, Murcia, Playa Honda, San Javier, San Juan de los Terreros, San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera, Sucina


Innhold

Standard

God standard - bygget i 2016.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode308608100
Sist endret14. sep. 2023 11:09
ReferansexMarinamed26x

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.