Bildegalleri

Solgt
Demirtas

Fantastisk fin dobbelvilla med hele 8 soverom, fantastisk utsikt og nær stranden i Demirtas-Alanya

Middelhavsområdet øst
PrisantydningNOK 4 790 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
8
Bruttoareal
450 m²
Byggeår
1997

Om eiendommen

Beliggenhet

Demirtas ligger ca 20 km øst for Alanya, og bare 19 km fra den nye internasjonale flyplassen i Gazipasa, hvor det daglig lander fly fra Norge i sommersesongen. Området har en lang og vakker kystlinje, med de beste strendene i regionen og naturskjønne omgivelser. I dag finnes det få villaer og leiligheter i området, men dette området vil snart bli et veldig attraktivt og eksklusivt område. Demirtas er et svært populært sted for piknik og naturopplevelser, og det er godt tilrettelagt med grillplasser, toalett og vann - helt nede ved stranden.

Den lokale stillheten gjør at man lett finner fred og ro her. Demirtas har idylliske naturområder, hvor tyrkerne driver sitt jordbruk. Vil man ut å vandre i skog og fjell har man enkel adgang til Taurusfjellene. Innkjøp gjøres hos den lokale kjøpmannen eller i små kiosker. Det er kun 19 km til Alanya, her er god bussforbindelse med jevnlige avganger hele dagen.

Generelt

Denne fantastiske eiendommen har fantastisk havutsikt og meget god beliggenhet og den selges fullt møblert. 
Stuen er stor, solrik og åpen, med en spiseplass plassert ved vinduet. Kjøkkenet er delvis separat, og er fresht og moderne. Terrassedører fra stuen fører ut til en hageterrasse med en imponerende utsikt, og massevis av plass til utendørs servering eller soling og man tar seg lett ned til hagen via trappetrinn. På dette nivået er det også et gjestebad og en romslig hall med trapp til de øverste etasjene. I mellometasjen er det 3 store soverom, 2 med private balkonger og et bad. På øverste nivå er det enda et stort soverom med en liten balkong og et bad.
Begge villaene har lik planløsning, og brukes i dag som et hus, så den andre villaen er litt ombygd. Den åpne planløsningen brukes nå som et biljard- og spillrom, med et rolig område for sjakk, og det øverste soverommet brukes som et lite hjemmetreningsrom. Dette er perfekt for store familier, men kan enkelt endres tilbake til to separate villaer dersom man ønsker det. 
Det koselige anlegget er godt vedlikeholdt og har et innbydende svømmebasseng, solterrasse og privat parkering. Det er omgitt av plenområder og nydelig hage - det ideelle stedet for å slappe av og nyte den fantastiske utsikten. Et perfekt valg for strandelskere også, eiendommen ligger i et fredelig og uberørt område bare 530 meter fra havet. Landsbyen Demirtas har et bredt utvalg av fasiliteter  og til det travle sentrum av Alanya er det kun 19 km, det er god kollektivforbindelse.

Prisen for denne eiendommen er € 399.000 - den gjeldende eurokursen avgjør til enhver tid den endelige prisen i norske kroner.

Visning

Vi gjør private individuelle visninger etter avtale. Fordi vi er permanent tilstede i Tyrkia, med eget kontor og norsk personale, kan vi alltid avtale visning på kort varsel. Ring +90 541 641 6010 for avtale.

For individuell visningstur fra Norge til Alanya, 
ring 47 932 34 001, +90 541 641 6010 
eller send oss e-post på  info@ripohomes.com

Allerede i Alanya?
Kontakt oss for avtale om visning. 
Vi sender gjerne en bil for henting der hvor du/dere bor.

Salgsprospekt

Be om salgsprospekt for denne eiendommen ved å maile oss på info@ripohomes.com  Oppgi RIPO kode 1220-3-4-P

Har du leilighet eller villa i Tyrkia som du vil selge, vil vi veldig gjerne høre fra deg.
Vi har stor pågang av kjøpere fra hele verden, og vi kan også selge din leilighet eller villa.
Siden 2004 har vi solgt mer enn 2 000 eiendommer i Tyrkia til kjøpere fra hele 73 land.

Adkomst/Tomteforhold

Om Oss

RIPO HOMES eiendomsmegling er et heleid norsk fullservice tyrkisk meglerfirma. Vi arbeider hovedsakelig med formidling av fast eiendom for private i Tyrkia, hvor vi har servicert kunder fra mere enn 80 land siden starten.

Vi er tre norske, svensk, finsk, hollandsk, tysk og flere tyrkiske medarbeidere fast stasjonert ved hovedkontoret i Mahmutlar Alanya, foruten 100+ salgsagenter av mange forskjellige nasjonaliteter i mange land. I alt er vi 40 personer tilknyttet hovedkontoret.

Herav seks nøkkelpersoner med tilsammen over 100 års erfaring med eiendom i Tyrkia - hvilket betyr at vi har meget god kompetanse på mange områder.

Vi ble etablert i 2004 i Alanya og nå i 2024 feirer vi 20 års jubileum.

I løpet av disse årene har vi utført flere tusen eiendomsoppdrag her i Tyrkia. Vi arbeider med klienter fra hele verden, både med kjøp og salg og diverse serviceytelser, som juridisk rådgiving, overføring av eiendom til arvingene ved dødsfall, testamentopprettelser og eiendomsmanagement med mere.

Når du velger RIPO HOMES som din megler ved boligkjøp i det herlige Alanyaområdet, garanterer vi deg profesjonell assistanse. Vi vil bistå deg ikke bare fra fra A til Å gjennom kjøpsprosessen, men også etter kjøpet står vi bak deg og hjelper deg med alt du trenger, om du skulle ønske det!

Alt foregår trygt og sikkert hos oss, vi har alle tillatelser i orden, og vi har selvfølgelig nedfelt i vår kontrakt en klausul om refusjon av hele kjøpesummen dersom det, mot formodning, oppstår en situasjon som medfører at skjøtet ikke kan overdras til ny eier.

Vi holder til i Mahmutlar to kvartaler ovenfor Master Restaurant (på Barbarosgaten) og rett bakom Hasbul supermarket (på Atatürkgaten). Adressen er Türkyilmaz 7, A blokk, sokak (gate) 207, 07400 Mahmutlar Alanya.

Vårt 350 m2 store hovedkontor opptar hele underetasjen i eiendommens A blokk. I 2022 åpnet vi også avdelingskontor i den vestlige delen av Mahmutlar Alanya, på Vatangaten, like overfor Toros restaurant.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Middelhavsområdet øst
Logo

RIPO HOMES Eiendom

Din norske megler i Tyrkia

Annonseinformasjon

FINN-kode308565962
Sist endret10. juni 2024 09:37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.