Bildegalleri

Altea, Alicante

FANTASTISK VILLA MED FLOTT UTEOMRÅDE OG UTSIKT - ALTEA LA VELLA (S-4389)

Kart med kartnålAltea, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 1 300 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Boligareal
529 m²
Tomteareal
2 108 m²
Byggeår
1980

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Denne fantastiske eiendommen ligger i nærheten av gamlebyen i Altea og bare noen få minutter fra landsbyen Altea la Vieja. Og samtidig med mye privatliv, ro og fantastisk utsikt.

I første etasje er det et svømmebasseng og en hage med åpent kjøkken og grill. Det har også tilgang til huset der vi har 1 fullt utstyrt amerikansk kjøkken, en stue / spisestue, to veldig romslige soverom med eget bad og et lite soverom som brukes som bod. Det er en trapp som tar oss til første etasje i huset. Der finner vi 2 veldig store soverom med eget bad og et annet i korridoren som brukes som arbeidsplass. Den har 2 romslige stuer, en med rustikk peis og et stort uavhengig kjøkken med vaskerom. Fra stuen er det to utvendige utganger. En av dem gir en solrik terrasse og den andre til utsiden av huset hvor vi finner hovedinngangen og den øvre garasjen. Herfra kan vi få tilgang til siste etasje, som er en liten leilighet med kjøkkenkrok, 1 bad, 1 soverom, stue / spisestue og en vakker terrasse-solarium med fantastisk utsikt.


Costa Blanca Booking, din spesialist på eiendom i Albir/Altea

 

Costa Blanca Booking har et bredt spekter av eiendommer for salg: hus, leiligheter, bungalower, rekkehus, villaer og tomter. Vi har eiendommer for videresalg, men vi har også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omkringliggende områder.

Du kan være sikker på å finne den eiendommen som du leter etter hos Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 eiendommer til salgs i dette området, og dersom dette ikke er tilstrekkelig, har vi tilgang til et nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmeglere med eiendommer på Costa Blanca i Spania.

Vi kan deg hjelpe deg gjennom alle ledd i prosessen ved kjøp av eiendom i Spania: Vi besøker et utvalg eiendommer, og er behjelpelig med å finne den rette eiendommen for deg. I tillegg bidrar vi med økonomisk og juridisk bistand ved kjøp av eiendom. Costa Blanca Booking vil sørge for at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode307858510
Sist endret23. juni 2023 13:05
ReferanseS-4389

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.