Bildegalleri

Inaktiv

Nytt leilighetsprosjekt i Santa Pola med havutsikt og nærme stranden.

Kart med kartnålSanta Pola, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 208 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
81 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Ny unik utvikling av moderne leiligheter som ligger kun 100 meter fra stranden i Santa Pola.

Utbyggingen Sunset Beach består av tre blokker med totalt 95 eiendommer med 3- og 2-roms leiligheter, begge med 2 komplette bad. Nyt de romslige terrassene hvor du kan slappe av, spise utendørs og se de mest spektakulære solnedgangene.

Moderne bebyggelse bestående av 3 blokker med leiligheter med romslige, anlagte fellesarealer. Området er lukket med betongvegg og sikkerhetslåser. Boligene har grøntarealer, avsatt areal for sykkelparkering og lekeplass. Svømmebassenget har tilgang til stranden, dusjfasiliteter og en stor trepergola. Det er anlagte områder med palmer og annen vegetasjon, som alt er opplyst. I den sentrale delen av bassenget er det et grunnere område hvor vannsengene er plassert.

Sunset Beach ligger kun 100 m fra de vakre sandstrendene og 500 m fra den travle havnen med barer, restauranter osv. Alicante flyplass ligger mindre enn 10 minutter unna og kulturbyene Alicante og Elche er mindre enn 15 minutter unna.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 3000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 2 bad , terrasse 14m2 .
felles basseng, pre-installert A/C.

3 soverom finnes fra 252 000€

Disse leilighetene skal ferdigstilles desember-2024.

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode307308540
Sist endret15. juni 2023 12:13
ReferanseSunset Beach

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.