Bildegalleri

Inaktiv
Alfaz del Pi

STOR VILLA MED PRAKTFULL UTSIKT OG UTEOMRÅDE - ALFAZ DEL PI (S-3244)

Kart med kartnålAlfaz del Pi, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 2 200 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Bruksareal
500 m²
Tomteareal
1 268 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Alfaz del Pi, 03580, Alicante

Generelt

STOR 3  etasjes villa ligger svært nær Alfas del Pi og bare noen få kilometer fra stranden. Første etasje er fordelt i garasje for 4 biler med doble automatiske dører, vaskerom, maskinrom, treningsstudio med badstue og bar. Det er også stort rom med eget bad og egen inngang. Trapp gir tilgang til hovedetasjen med stor stue og meget stor takhøyde og mange vinduer som gir mye naturlig lys. Det er godt fordelt og moderne kjøkken, gjestetoalett og to svært romslige rom med bad en suite. I øverste etasje finner du biljardrom, kontor, soverom, velutstyrt bad samt terrasse. Villaen har høy kvalitet oppvarmet marmorgulv og doble glass med sikkerhets vinduer. I den romslige hagen finner du svømmebasseng, praktfull boblebad, grillplass med fullt utstyrt kjøkken og bad med dusj.


Boligtype - Villa
Soverom - 5
Baderom - 6
Garasje - 2
Ground - 1268m2
Kvadratmeter - 500m2
Parkeringsplasser - 1
Orientering - Nord-Sør-øst-Vest

Costa Blanca Booking, din spesialist på eiendom i Albir

Costa Blanca Booking har et bredt spekter av eiendommer for salg: hus, leiligheter, bungalower, rekkehus, villaer og tomter. Vi har eiendommer for videresalg, men vi har også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omkringliggende områder.

Du kan være sikker på å finne den eiendommen som du leter etter hos Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 eiendommer til salgs i dette området, og dersom dette ikke er tilstrekkelig, har vi tilgang til et nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmeglere med eiendommer på Costa Blanca i Spania.

Vi kan deg hjelpe deg gjennom alle ledd i prosessen ved kjøp av eiendom i Spania: Vi besøker et utvalg eiendommer, og er behjelpelig med å finne den rette eiendommen for deg. I tillegg bidrar vi med økonomisk og juridisk bistand ved kjøp av eiendom. Costa Blanca Booking vil sørge for at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode307039285
Sist endret13. juni 2023 07:45
ReferanseX S-3244 X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.