Bildegalleri

Inaktiv

STOR OG VAKKER VILLA VED ALTEA (S-3911)

Kart med kartnålAltea, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 1 950 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Boligareal
671 m²
Tomteareal
4 800 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Fantastisk villa beliggende i fjellene i Altea, omgitt av vakker natur og med utsikt til Middelhavet. Bygget i en elegant middelhavsstil med materialer av høyeste kvalitet.
Stort saltvanns basseng, grillplass, sauna samt flere solrike terrasser og en stor og velholdt hage

Den elegante entreen har to trapper som fører til andre etasje. En romslig stue i første etasje med spisestue samt tilgang til en solrik terrasse. Den har også en stor åpen peis, perfekt for de kaldere vinterdagene. Det flotte kjøkkenet i middelhavsstil har både gulv og bordplater i marmor. Fra kjøkkenet er det tilgang til hage samt privat vinkjeller – det ideelle stedet for enhver kokk.
Boligen har totalt 5 store soverom med balkong og utsikt over de grønne områdene og 5 bad. Et hjem fullt av personlighet og unike detaljer.

Garasje for 5 biler og en 5000 m2 tomt.
Bare en kort kjøretur (5 minutter) til den vakre stranden, supermarkeder, restauranter og barer i Altea.Om Altea

Altea er et av de beste stedene å besøke på Costa Blanca. Byen har beholdt sin skjønnhet og sjarm, ulikt mange andre tidligere fiskevær langs kysten. Altea har en sentral beliggenhet sør for Calpe og ca 15 kilometer nord for Benidorm. Altea er en rolig og sjarmerende by, med kort vei til større og mer pulserende byer med gode shoppingmuligheter og uteliv. Foruten Benidorm og Calpe er andre byer i nærheten La Nucia, Polop, Callosa d’En Sarria, Albir og Alfaz del Pi.

Altea er kjent for kirken med den blå og hvite kuppelen. I tillegg har Altea vakre bukter og strender. Den pittoreske landsbyen er veldig populær blant kunstnere, og gatene som fører til kirketorget er fylt med små kunstgallerier og butikker, samt et godt utvalg av restauranter.

Strandpromenaden i Altea har mange restauranter hvor du kan nyte deilig lokal mat. Og i gatene i sentrum er det gode muligheter for shopping. Fra Altea er det kort avstand til Calpe, Alfaz del Pi, La Nucia og Benidorm.

Adkomst/Tomteforhold

Costa Blanca Booking - Din boligspesialist i Albir..

Velkommen til oss i Albir! 
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. 

Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca. 

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode306923267
Sist endret12. juni 2023 09:54

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.